PRIHVAĆENO JEMSTVO: Zoran Ajković Ajkula dobija nanogicu!

Ide u kućni pritvor

PRIHVAĆENO JEMSTVO: Zoran Ajković Ajkula dobija nanogicu!

Crna Hronika -
Pored obaveze da nosi nanogicu, Ajkoviću je kao jemstvo prihvaćen kafić "Šark" u tržnom centru Kalča, koji je procenjen na oko 500.000 evra,kažu u Višem tužilaštvu.

NIŠ - Nakon što je kao jemstvo ponudio lokal koji je procenjen na oko pola miliona evra, Viši sud u Nišu odlučio da Zoranu Ajkoviću omogući kućni pritvor uz nošenje "nanogice".

Iako je reč o još uvek nepravosnažnoj odluci, gotovo je izvesno da će ona biti realizovana jer se sa time složilo i tužilaštvo.

Pored obaveze da nosi nanogicu, Ajkoviću je kao jemstvo prihvaćen kafić "Šark" u tržnom centru Kalča, koji je procenjen na oko 500.000 evra - kažu u Višem tužilaštvu.

Ipak, u tužilaštvu naglašavaju da treba imati u vidu i činjenicu da Ajkoviću do kraja nedelje ističe tromesečni pritvor, pa se očekuje da se oglasi i Apelacioni sud.

Odluka o produženju pritvora, kažu u tužilaštvu, očekuje se najkasnije do petka.

Podsetimo, Zoran Ajković je iz Crne Gore, gde je bio uhapšen 12. juna zbog sumnje da je umešan u iznudu, sredinom avgusta prebačen u niški zatvor.

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", koje Ajkovića opisuju kao "vođu niškog narko-klana", bio je uhapšen tokom rutinske kontrole saobraćajne policije.

( Južne Vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track