PRIŠTINA: Državnom tužiocu iz kuće ukrali telefon, suspendovana dva policajca
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Niko ništa nije čuo, svi spavali, a lopovi razvalili dvoja vrata

PRIŠTINA: Državnom tužiocu iz kuće ukrali telefon, suspendovana dva policajca

Crna Hronika -

PRIŠTINA - Za sada nepoznati počinioci obili su prethodne noći kuću državnog tužioca u Prištini Aljeksandra Ljumezija i tom prilikom ukrali mobilni telefon, a zbog ovog incidenta suspendovani su pripadnici obezbeđenja.

Incident se, kako prenosi RTK 2 ,dogodio u utorak rano ujutru, u 3:15 h, dok je glavni tužilac sa članovima svoje porodice spavao u kući. Osim krađe, niko nije povređen.Lopovi su ukrali mobilni telefon koji se nalazio u dnevnoj sobi na drugom spratu kuće, na istom spratu na kome se Ljumezi nalazio sa porodicom.

Osim telefona ništa drugo nije odneto iz kuće, iako su se u dnevnoj sobi nalazili kompjuter, laptop, televizor i druga tehnika.Zbog ovog slučaja, državni tužilac je za portal “Insajderi” rekao da se radi o sumnjivoj krađi i da to nisu bili obični lopovi."Ja sam sa porodicom bio na drugom spratu.

Neko je razvalio dvoje vrata od kuće i ušao u dnevnu sobu. Ukrali su mi telefon koji neko vreme nisam koristio. Policija je bila ispred kuće gde ionako boravi 24 časa", rekao je Ljumezi, rekavši da je sve sumnjivo pošto nije ukradeno ništa osim ličnog telefona.Ako tužiocu neko upadne u kuću koju čuva policija, onda je to veoma sumnjivo, rekao je on za "Insajderi".

Prema pisanju ovog portal, policija je nakon ove krađe suspendovala jednog pripadnika policijske jedinice obezbeđenja i njegovog nadređenog.Policija je preduzela mere suspenzije na 48 sati kako bi se nastavila procedura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track