PROFESORKA S DROGOM: Čuvala sam heroin jer me je diler ucenjivao!

Ana Manojlović iz Zaječara iznela odbranu

PROFESORKA S DROGOM: Čuvala sam heroin jer me je diler ucenjivao!

Crna Hronika -
Nastavnica engleskog Ana Manojlović rekla da je morala da krije drogu jer je Marko Ljubomirović pretio da će njenom suprugu otkriti da je narkoman

ZAJEČAR - Ani Manojlović (39), profesorki engleskog jezika iz Zaječara kod koje je nađeno 75 grama heroina, određen je pritvor od mesec dana.

Pritvor je određen i Marku Ljubomiroviću (28), koji se sumnjiči da je diler kome narkotici pripadaju.Ana Manojlović je na saslušanju priznala da je nosila heroin u tašni, ali je rekla da droga nije njena.- Ona pripada Marku Ljubomiroviću. Policija ga je ranije hapsila i njegov predmet je pred sudom. Da ne bi pogoršao svoju situaciju, heroin je krio kod mene. Čuvala sam ga dok ne nađe kupca - rekla je Manojlovićeva.Bojala se za posaoOna je na saslušanju tvrdila da se kaje zbog svega, ali da nije imala izbora jer ju je Ljubomirović ucenjivao.- Govorio je da će reći mom suprugu da sam uživalac droge i da će obavestiti naše prijatelje i rukovodstvo škole. Bojala sam se da ću izgubiti posao - rekla je Manojlovićeva kroz suze.Profesorka je objasnila da za čuvanje droge nije dobijala novac.- Povremeno mi je davao po koju mrvicu heroina za ličnu upotrebu - rekla je ona.Ljubomirović je nakon hapšenja negirao krivicu.- Rekao je da ona može da priča šta god hoće i da on nema nikakve veze s tim heroinom - kaže naš izvor iz istrage.Radi pet godinaAna Manojlović se u OŠ „Ðorđe Simeonović“ u selu Podgorac kod Boljevca zaposlila pre pet godina. Srđan Radivojević, direktor škole, rekao je za Kurir da u Aninom ponašanju nije bilo ničeg sumnjivog.- Ana je predavala engleski jezik nižim razredima, a prilikom zapošljavanja donela je validno lekarsko uverenje. Da je bilo ikakvog saznanja ili naznaka da je sklona narkoticima, bila bi otpuštena. Ukoliko se dokažu sumnje, preduzećemo sve zakonske mere, što znači i udaljenje iz ove sredine - rekao je Radivojević.

Iznenađen... Direktor škole Radivojević
Iznenađen... Direktor škole Radivojević

Porodica očajnaMUŽ U ŠOKUVest o hapšenju profesorke navodno je šokirala sve koji je poznaju. Saznanje da koristi narkotike naročito je potreslo njenog supruga.- On je slomljen jer je dugo živeo u uverenju da se Ana zbog njega i njihovog 12-godišnjeg sina odrekla mladalačkih poroka. Ne može da poveruje da je i dalje u kandžama heroina i strahuje kakve će posledice to ostaviti na dete - kaže poznanik Manojlovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track