PROKLETSTVO U BORČI: Komšiju Jelene Marjanović smrskao kamion!
Foto: Privatna Arhiva I Kurir J.R.

UŽAS: Posle ubistva još jedna nesreća

PROKLETSTVO U BORČI: Komšiju Jelene Marjanović smrskao kamion!

Crna Hronika -

ZLA SUDBINA: Na Dragišu Jepuranovića (43), oca četvoro dece koji se pešice vraćao s posla, pored neosvetljenog kolovoza naleteo N. B. (48) teretnim vozilom s prikolicom i usmrtio ga na licu mesta. Stanovnici Borče u šoku

BEOGRAD - Dragiša Jepuranović (43), konobar iz Borče, otac četvoro dece, poginuo je na putu Beograd-Čenta.

Na Jepuranovića, koji se pešice kretao pored samog kolovoza, naleteo je kamion s prikolicom kojim je upravljao N. B. (48) i usmrtio ga na licu mesta. Vozač je priveden u policijsku stanicu i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Tragedija se dogodila oko ponoći, na neosvetljenom putu, nedaleko od petlje Kovilovo. Kako saznajemo, kamion čačanskih registarskih oznaka udario je Dragšu prednjim desnim delom.

Strahovit udarac

Inače, porodica Jepuranović živi u istoj ulici gde je stanovala i ubijena pevačica Jelena Krsmanović Marjanović.

- Ovo je strašno, kao da se sve urotilo protiv nas. Prvo sve ovo oko Jelene, a sada odlazak našeg Dragiše - pričaju očajne komšije.- Od siline udarca Jepuranović je odleteo nekoliko metara. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je došla, ali je nesrećnom čoveku mogla samo da konstatuje smrt. Telo je bilo unakaženo - naveo je Kurirov izvor blizak istrazi. Prvi rezultati istrage pokazali su da Jepuranovića kamiondžija najverovatnije nije video kad je naleteo na njega.Jepuranović se vraćao iz kafića u kojem je radio i autobusom je krenuo kući.- Dragiša je zaspao u autobusu i kada je došao do poslednje stanice, vozač ga je probudio. On je odlučio da pešice krene kako ne bi čekao drugi autobus - priča za Kurir strina nastradalog.Katarina Jepuranović, supruga nastradalog Dragiše, kaže da je njen muž tog dana otišao na posao u popodnevnu smenu.- Poslednji put sam se s njim čula u 23.55. Rekao mi je da je mnogo umoran i da je krenuo kući. Kako mi je objasnio, trebalo je da stigne za dvadesetak minuta. Međutim, to se nije dogodilo. Kako nije došao, od 00.15 zvala sam ga uporno na telefon, čak 55 puta, ali se nije javljao - rekla nam je Jepuranovićeva supruga i dodala da je njen muž bio druželjubiv i duhovit.Porodica Jepuranović za tragediju je saznala od policije.- Ne možemo da poverujemo šta nas je snašlo! Kako je nešto ovako moglo da se dogodi. Naš Dragiša bio je divan i dobar čovek, iza sebe je ostavio četiri ćerke. Jadna dečica, kako li će, najmlađa ima samo tri godine - kaže Dragišina strina. Kako saznajemo, Dragiša ima dve ćerke bliznakinje od 10 godina, a njegova najstarija ćerka ima 15 godina.Ispala mu lična karta- Starije devojčice su iz prvog braka. Pre nekoliko godina se oženio i dobio ovu najmlađu. Inače, on se pre dve godine preselio iz porodične kuće u stan u Borči - rekla je sagovornica Kurira.Ona navodi da su juče ujutru posetili Dragišine roditelje.- Otišli smo čim smo čuli za nesreću. Tamo su već stigli Dragišina tašta i prijatelji. Jadni ljudi, jedva su govorili od bola. Policija im je rekla da je Dragiši prilikom udarca iz džepa ispala samo lična karta - kaže strina.Sahrana nastradalog Dragiše Jepuranovića je danas.

Crna tačkaMLADIĆ POGINUO NA ISTOM MESTUKrivina na kojoj je Dragiša Jepuranović poginuo važi za crnu tačku. Prošle godine je u saobraćajnoj nesreći nastradao Darko P. (24) iz Borče. On je vozio „alfa romeo“ od Padinske skele ka Borči i kod skretanja za šećeranu kod Kovilova iz nepoznatih razloga produžio pravo u krivini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track