RASVETLJENA TEŠKA KRAĐA: Migrant pljačkao vikendice u Batrovcima
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Šid

RASVETLJENA TEŠKA KRAĐA: Migrant pljačkao vikendice u Batrovcima

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija u Šidu je rasvetlila tešku krađu u Batrovcima i uhapsila migranta (22), avganistanskog porekla, za koga se sumnja da je provalio u vikendicu iz koje je ukrao više različitih predmeta i pobegao.

Policija ga je ubrzo pronašla, a po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

HAPŠENJE U ŠIDU: Alžirac ranio Sirijca, pretio nožem, otimao novac i mobilne

Nakon tog prerioda osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za delo teška krađa biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Šidu.

Takođe, pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili državljanina BiH (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Prilikom kontrole na graničnom prelazu Sremska Rača, u prikolici teretnog kamiona kojim je upravljao osumnjičeni, pronađena su dva migranta starosti 13 i 15 godina, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Osumnjičeni je doveden u nadležno tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je rešenjem sudije za prethodni postupak određen pritvor do 30 dana.

Nakon sprovedenog prekršajnog postupka, 15 - godišnjaku je otkazan boravak u Srbiji, dok je 13 - godišnjak predat u nadležnost centra za socijalni rad.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Pretraga za osumnjičenim koji je pucao na Predraga Rankovića Peconija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track