RAZBOJNICI S NOVOG BEOGRADA: Ženama otimali torbe po ulazima
Foto: MUP

Žrtve zaskakali s leđa

RAZBOJNICI S NOVOG BEOGRADA: Ženama otimali torbe po ulazima

Crna Hronika -
MUP poziva građane koji R.B. prepoznaju sa fotografije, a nisu prijavili krivično delo, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797-208 i 011/2797-517.

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su R.B. (24) zbog postojanja osnovane sumnje da je zajedno sa 15-godišnjim maloletnikom počinio krivično delo razbojništvo.

Oni se terete da su 5. avgusta, na Novom Beogradu od starije sugrađanke oduzeli torbu sa novcem i ličnim dokumentima i tom prilikom joj naneli teške telesne povrede, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Takođe, sumnja se da su oni, na području Beograda izvršili više krivičnih dela razbojništva i teška krađa na drzak način tako što su građanima prilazili s leđa na ulici ili u ulazima zgrada i otimali im torbe. Deo ukradenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima. Osumnjičenima su nadležne sudije Višeg suda u Beogradu odredile pritvor.

Pošto se sumnja da su osumnjičeni izvršili više krivičnih dela nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, MUP poziva građane koji R.B. prepoznaju sa fotografije, a nisu prijavili krivično delo, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na brojeve telefona 011/2797-208 i 011/2797-517.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track