REGION SE TRESE ZBOG HAPŠENJA SORAJINE DRUGARICE: Starlete za noć od 500 do 5.000 evra
Foto: Google Plus

Akcija Lutka

REGION SE TRESE ZBOG HAPŠENJA SORAJINE DRUGARICE: Starlete za noć od 500 do 5.000 evra

Crna Hronika -
Policijska akcija vođena je tajno iz podgoričke centrale u saradnji sa tužilaštvom, prikupila je brojne dokaze, da je upravo Kotoranka nudila devojke za ne baš male svote novca

KOTOR - Najstariji zanat postao je na crnogorskom primorju jedan je od najunosnijih, pre svega u Budvi, Kotoru i Tivtu, a najnovije hapšenje kotorske „madam“ Željke Rolović, osumnjičene za podvođenje devojaka, verovatno je pokazalo da i na ovom “tržištu”, postoji oštra borba za prevlast.

Rolovićeva, koja je bile poznata po svojim atraktivnim drugaricma u noćnim provodima, što dokazuju i brojne fotografije na njenom Fejsbuk profilu, mogla bi da bude puštena da se brani sa slobode, s obzirom da ne bi imao ko da se stara o njenoj maloletnoj ćerki, ukoliko bi otišla u istražni pritvor.

I dok su gotovo sve privedene devojke u tužilaštvu negirale da ih je Rolovićeva podvodila bogatoj klijenteli, policijska akcija “Lutka" vođena tajno iz podgoričke centrale u saradnji sa tužilaštvom, prikupila je brojne dokaze, da je upravo Kotoranka nudila devojke za ne baš male svote novca.

A spekuliše se da je dugačak spisak korisnika usluga ovih devojaka, koje se računaju za najelitniju “ponudu” u regionu, jer su u pitanju popularne starlete, klabing devojke, pevačice, te domaće izazovne devojke, a mnogi klijenti strahuju da bi mogli biti pozvani da daju izjave, ukoliko se otvori sudski proces.

Mreža Željke Rolović, prema sumnjama policije, služila je za podvođenje devojaka za privatne zabave, u klubovima i na jahtama, od čega je zavisio i cenovnik. U zavisnosti od klijenta, među kojima su i bogati Azerbejdžanci i neki regionalni biznismeni, cena je dostizala od 500 do 5.000 evra.

Direktorka „Sigurne ženske kuće“ Ljiljana Raičević ističe da je prostitucija raširena po celoj Crnoj Gori.

„Prostitutki ima svuda, ima ih po kafanama, drumovima i po onim najlošijim birtijama. Cena seksualnog odnosa im se kreće od 5 pa do 50 eura, za nekoliko dana od 200 do 250 evra u zavisnosti od devojke. U Budvi su cene veće i kreću se i do 1.000, dok jahting prostitucija za nekoliko dana je od tri do pet hiljada evra“, kazala je Raičević ne krijući razočrenje dosadašnjim sudskim presudama makroima.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track