RENO SLETEO S PUTA: Jedna osoba poginula kod Zrenjanina
Foto: Fonet/Ilustracija

Saobraćajna nesreća

RENO SLETEO S PUTA: Jedna osoba poginula kod Zrenjanina

Crna Hronika -
Vozaču automobila je po odobrenju Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

ZRENJANIN - Saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život dogodila se sinoć oko 23.00 sata, na putu između Jaše Tomića i Krajišnika, saopštila je policijska uprava Zrenjanin.

Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo, kada je automobil marke "reno" sleteo sa puta, a od zadobijenih povreda tridesetšestogodišnji putnik u automobilu na licu mesta je preminuo.

"Kod drugog putnika u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane su teške telesne povrede, a kod ženske osobe koja je takođe bila u automobilu lekari su konstatovali lake telesne povrede", kaže se u saopštenju.

Uzroci ove saobraćajne nesreće, kako se ističe u saopštenju, još se utvrđuju, vozaču automobila je po odobrenju Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Uviđaj na mestu događaja izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track