RONIOCI ŽANDARMERIJE STIŽU U PRIJEPOLJE: Nastavlja se potraga za vozačem nestalim u Limu
Foto: Citalac Kurira

Sleteo autobus

RONIOCI ŽANDARMERIJE STIŽU U PRIJEPOLJE: Nastavlja se potraga za vozačem nestalim u Limu

Crna Hronika -
Prema rečima Gorana Posrkače iz prijepoljskog Odeljenja za vanredne situacije Lim je malo nadošao, ali su spasilačke jedinice fiksirale autobus kako se ne bi pomerao

PRIJEPOLJE - Specijalne jedinice žandarmerije iz Beograda doći će danas u Prijepolje da izvrše pretragu reke Lim u koju je sleteo autobus užickih "Puteva" sa vozačem M.K. - potvrdio je jutros predsednik te opštine Emir Hašimbegović.

"Autobus takođe nije izvađen iz reke, čekamo specijalnu dizalicu budući da se vozilo nalazi na suprotnoj obali", naveo je on.

Prema rečima Gorana Posrkače iz prijepoljskog Odeljenja za vanredne situacije Lim je malo nadošao, ali su spasilačke jedinice fiksirale autobus kako se ne bi pomerao.

"Vozilo će najverovatnije danas biti izvađeno iz vode, očekujemo pomoć iz Beograda, ekipe žandarmerije treba da stignu u ispomoć", kazao je on.

Autobus Puteva Užice je juče oko 15 časova sleteo u Lim između Gostuna i Brodareva u mestu Mili, kada je krenuo po radnike.

Kako je ranije izjavio tužilac koji je vršio uviđaj, Ljubo Vukašinović u vozilu se nalazio samo vozač užičkih puteva M.K."Uviđaj je za završen , a autobus je, iz za sada neutvrđenih razloga sleteo u reku", kazao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track