SATAROM ŽENI ODSEKAO GLAVU: Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam!
Foto: Kurir Štampano

Stravičan zločin u Novom Sadu

SATAROM ŽENI ODSEKAO GLAVU: Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam!

Crna Hronika -
Aleksandar Kusturić (42) nakon svađe masakrirao suprugu Danijelu (43). Njihova ćerka spavala u sobi pored

NOVI SAD - Aleksandar Kusturić (42), veterinar iz Crvenke, satarom je odsekao glavu supruzi Danijeli Kusturić (43) u njihovom stanu u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu! U vreme zločina njihova petogodišnja ćerka spavala je u susednoj sobi.Kako saznajemo, Aleksandar i Danijela su se posvađali u toku noći i Aleksandar je uzeo sataru i njome udario ženu po glavi.- Aleksandar je jednim udarcem ženi odsekao glavu, a kada je shvatio da je mrtva, hladno je seo pored nje i pozvao policiju - kaže naš izvor.Roditelji ga pritiskaliPolicajci koji su došli u stan Kusturića zatekli su jeziv prizor, a naročito ih je iznenadila Aleksandrova smirenost.- Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam - rekao je Aleksandar policajcima, koji su došli na njegov poziv.Za sve to vreme njegova petogodišnja ćerka je plakala iz sobe.- Policija je odmah pozvala Centar za socijalni rad da odvedu devojčicu kako ne bi videla unakaženu majku - kaže naš izvor.Komšije Kusturića kažu da Aleksandar poslednjih 40 dana nije bio u stanu sa ženom i ćerkom.- Danijela nam je pričala da je Aleksandrovi roditelji ne vole od prvog dana. Stalno su ubeđivali Aleksandra da je ostavi. Aleksandrova porodica je, navodno, imućna, a Danijelina nije. Činilo se da su u tome na kraju i uspeli jer je Aleksandar više od mesec dana bio kod svojih u Crvenki - kaže komšija.Hteo da je izbaci iz stanaPrema njegovim rečima, Aleksandar se u četvrtak ujutru vratio sa bratom, i to sa namerom da izbaci Danijelu iz stana.- Tada je Aca rekao bratu: „Ti idi. Ja ostajem da živim sa mojom porodicom, bez koje ne mogu“, i brat je otišao. Aca je tog dana bio nekako čudan. Sav pogubljen, kao da je drogiran. A i sada mu je policija vadila krv, koliko sam čuo, sumnjaju da je na „nečemu“ - kaže komšija.On dodaje da je Danijela u četvrtak oko 20 sati bila kod njega na kafi i da je bila presrećna što joj se muž vratio.- Aca i Danijela su se mnogo voleli. Tako zaljubljen par se retko viđa. Iako su oboje nezaposleni, to nije uticalo na njihovu ljubav - kaže komšija.(S. S.)

NezaposleniPOMAGALI IM RODITELJIAleksandar i Danijela nisu bili stalno zaposleni. Danijela je završila kurs za fizioterapeute, a Aleksandar je po struci veterinar.- Danijela je zarađivala tako što je masirala u stanu. Čak joj je i Aca pomogao. Njena majka im je pomagala u hrani, a i njemu su njegovi davali. Šta se sada desilo u njegovoj glavi, niko ne zna - kaže prijatelj.

Nije saslušanUBICA RASEJANAleksandar Kusturić juče nije dao izjavu u policiji jer nije bio u stanju.- Sav je pogubljen i pod izuzetnim stresom. Rasejan je, tako da nismo uspeli da obavimo razgovor sa njim - kaže naš izvor iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja