SEDMORO POVREĐENIH: Lančani sudar kod Ljiga!
Foto: Fonet/Ilustracija

Tri vozila oštećeno

SEDMORO POVREĐENIH: Lančani sudar kod Ljiga!

Crna Hronika -
U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila koja su se direktno sudarila dok je treće izbeglo neposredan udar i otišlo u stranu

VALJEVO - U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 11 sati u blizini Liga učestvoalo su tri vozila a povređeno je sedam osoba, od kojih dvoje dece koja su zadobila lakše povrede.

Do saobraćajne nesreće došlo je na putu u selu Gukoš oko četiri kilometara udaljenom od Ljiga, rekla je portparol valjevske polcije Jelena Tomić.

Ona je navela i da je uviđaj u toku a da se povređene osobe prevezene u zdrvstvene ustanove u obližnjim većim mestima

Direktor Doma zdravlja u Ljigu, Miroslav Jovančević rekao je novinarima da je u toj ustanovi zbrinuta M.J iz Beograda koji ima serijski prelom rebara. On je naveo i da je ta pacijentknjinja posle ukazane pomoći prevezena u Urgentni centar valjevske bolnice.

Prema njegovim rečima , zbrinuta je i još jedna ženska osoba koja je zadobila lakše povrede, "odnosno nagnječenje grudnog koša i njoj je dat savet da se javi u beogradski Urgentni centar".

Jovančević je dodao da je pregledana i A. N. koja ima kontuziju desnog stopala i treba da se obrati izabranom lekaru.

On je naveo i da je medicinski zbrinuta i porodica iz mesta Petke kod Lazarevca,koja se nalazila u drugom vozilu "M.P ima prelom ključne kosti i prebačen je u valjevski Urgentni centar, a M.T. ima kontuziju levog ključnog zgloba", rekao je on Jovančević je dodao da je povređeno i dvoje dece, "ali da se radi o lakšim telesnim povredama".

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila koja su se direktno sudarila dok je treće izbeglo neposredan udar i otišlo u stranu.

Saobraćaj na ovom delu Ibarske magistrale bio je u zastoju oko sat vremena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track