SLUČAJ KANTRIMEN 2: Odbegli vozač Uroš Mikić sin nekadašnjeg vlasnika Maksis taksija
Foto: Pt Fb

SLUČAJ KANTRIMEN 2: Odbegli vozač Uroš Mikić sin nekadašnjeg vlasnika Maksis taksija

Crna Hronika -
Uroš je 2008. godine kao maloletnik sa samo 15 godina, ukrao od svog oca 90.000 evra, dok je njegov otac bio žrtva iznude grupe koju je vodio Vlada Japanac

BEOGRAD – Uroš Mikić (22) koji je u subotu uveče na Vidikovcu golfom 2 pregazio Marka Jovanovića sin je biznismena i vlasnika nekadašnjeg Maksis taksija Nenad Mikića.

Kako Kurir nezvanično saznaje Uroš je 2008. godine kao maloletnik sa samo 15 godina, ukrao od svog oca 90.000 evra, dok je njegov otac bio žrtva iznude grupe koju je vodio Vlada Japanac.

Podsetimo u zajedničkoj akciji policije sa Čukarice, Rakovice i Savskog venca posle trodnevne intenzivne potrage pronađen je golf 2 koju je kobne noći kada je pregažen Marko Jovanović (31) vozio Uroš Mikić.

Kako Kurir nezvanično saznaje golf je pronađen u šumi kod Žarkova. Naime prema saznanjima Kurira vozilo nije bilo celo nego su ga policijski inspektori pronašli isečenog i rastavljenog na delove. Takođe Uroš Mikić (22) je jutros saslušan od strane zamenika javnog tužioca Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je Drugom osnovnom sudu dostavilo predlog za stavljanje pritvora Mikiću, na koji se tokom dana očekuje odgovor.

Podsetimo, Marko Jovanović (31) iz Beograda pregažen je u naselju Vidikovac. Kobne večeri krenuo je na posao, gde je tek trebalo da počne da radi kao radnik obezbeđenja. Na njega je naleteo vozač „folksvagena“ koji je velikom brzinom udario Jovanovića i pobegao.

( E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja