SMRSKALA GA DVA KAMIONA: Mladić poginuo dok je preticao u tunelu kod Pirota
Foto: Tanjug/aleksandar Ciric

Stravična nesreća

SMRSKALA GA DVA KAMIONA: Mladić poginuo dok je preticao u tunelu kod Pirota

Crna Hronika -
Žalosno je što je mladić poginuo. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri vozača šlepera nisam video ovako strahovit udes. Kolege iz kamiona nisu mogli ništa da učine, jer se sve desilo u tunelu, navodi vozač bugarskog šlepera
1 / 2 Foto: Tanjug/aleksandar Ciric

PIROT - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko podneva na magistrali Pirot-Niš, u tunelu kod Sopotske petlje, poginuo je jedan mladić iz Pirota, a jedan je teško povređen, potvrđeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Pirotu.

Do nesreće je došlo kada je vozač automobila bmw D.I. (29), pretičući teretni kamion beogradskih tablica, naleteo na drugi kamion pirotskih tablica koji je u tunelu nailazio iz suprotne trake, nakon čega se "bmw" našao između dva teretna kamiona koja su ga bukvalno smrskala.

Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

"Žalosno je što je mladić poginuo. U svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri vozača šlepera nisam video ovako strahovit udes. Kolege iz kamiona nisu mogli ništa da učine, jer se sve desilo u tunelu", kaže za Tanjug vozač bugarskog šlepera Plamen Metodijev iz Plovdiva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track