SMRT IVANE ILIĆ (24) U KRALJEVU: Ubica konobarice ide na psihijatrijsko veštačenje
Foto: Printskrin Fb I Kurir Daktilo

Krvavi zločin u kafiću „Kvadro“

SMRT IVANE ILIĆ (24) U KRALJEVU: Ubica konobarice ide na psihijatrijsko veštačenje

Crna Hronika -
Pavić je 17. septembra u centru Kraljeva, kraj šanka u kafiću „Kvadro“, sa dva hica iz pištolja u grudi ubio konobaricu Ivanu Ilić,

KRALJEVO - Predrag Pavić (72) iz čačanskog sela Katrge, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Ivanu Ilić (24), konobaricu u kraljevačkom kafiću „Kvadro“, biće podvrgnut psihijatrijskom posmatranju.

- Tužilac je po službenoj dužnosti tražio da se izvrši psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog Pavića i oceni njegova psihička uračunljivost u trenutku ubistva. Pavić i njegov branilac se nisu protivili zahtevu pa će biti prosleđen psihijatru i psihologu na procenu - kaže izvor iz istrage.Pavić je 17. septembra u centru Kraljeva, kraj šanka u kafiću „Kvadro“, sa dva hica iz pištolja u grudi ubio konobaricu Ivanu Ilić, inače komšinicu iz sela Katrga. Neposredno posle zločina Pavić je s lica mesta pobegao svojim automobilom, ali ga je policija sustigla kod Mrčajevaca i uhapsila već posle jednog sata. Prilikom hapšenja Pavić je rekao da mu porodica žrtve duguje novac i da je bila s njim u ljubavnoj vezi, ali takođe i zbog novca, s obzirom na razliku među njima od skoro 50 godina. Međutim, na saslušanju Pavić je izjavio da neće da iznosi svoju odbranu pre suđenja i da će se u međuvremenu braniti ćutanjem.Porodica ubijene Ivane Ilić tvrdi da nije imala nikakve dugove prema Paviću, ali da se žalila da je on stalno proganja i nasrće sa ljubavnim predlozima. Pavić je, inače, bio najbogatiji poljoprivrednik u Katrgi i živeo veoma lagodno i raskalašno, u ubeđenju da za novac može da kupi sve.(D. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track