SMRT TEODORA GAĆEŠE: Očevidac otkriva ubicu suvlasnika Pink taksija

Istraga o ubistvu

SMRT TEODORA GAĆEŠE: Očevidac otkriva ubicu suvlasnika Pink taksija

Crna Hronika -
Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim više o tome kako ne bih ugrozio njega i istragu, rekao je ministar policije

BEOGRAD - Beogradska policija traga za napadačima koji su hicima iz pištolja ubili Teodora Gaćešu (49), suvlasnika Pink taksija.

- Ispituje se poslovanje Pink taksija, proveravamo da li je bilo nekih dugovanja, zbog čega bi neko eventualno ubio Gaćešu. Obavljeni su razgovori s članovima Gaćešine porodice i bliskim prijateljima kako bi se utvrdilo da li mu je prećeno, da li je imao neprijatelje - kaže izvor Kurira iz istrage.Ministar policije Nebojša Stefanović veruje u to da će ubistvo suvlasnika Pink taksija uskoro biti rasvetljeno, naročito zbog toga što postoji očevidac likvidacije.- Imamo neke pravce rada i očevica tog krivičnog dela. Ne bih da govorim više o tome kako ne bih ugrozio njega i istragu. Beogradska policija na tome intenzivno radi i verujem da ćemo uskoro imati rezultate - naglasio je Stefanović.Komšije porodice Gaćeša šokirane su zbog zločina.- Teodor je tu živeo do pre nekoliko godina sa suprugom Draganom i decom. Posle razvoda ih je često obilazio - kaže nam komšija koji je bio blizak s porodicom Gaćeša. Prema njegovim rečima, Tedi je bio poznat kao dobar sused.- Šokirali smo se kad smo čuli šta se dogodilo. Ipak, on je i ranije bio na meti jer je imao dosta novca. Moguće je da je odbio da nekome plati reket, pa je zato ubijen - ispričao je Gaćešin komšija.(Z. N. - J. I.)

Pink taksiBORIO SE DA TAKSISTI BOLJE ŽIVEBeogradski taksisti još su u šoku zbog brutalnog ubistva Teodora Gaćeše. U Pink taksiju juče nisu hteli da govore o strašnom događaju.- Teodor se celog života borio za bolje uslove za taksiste. U šoku smo što smo izgubili kolegu i prijatelja - rekli su nam u Pink taksiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track