GEJ AKTIVISTA STEFAN RADOVIĆ TVRDI: Na psihijatriji me tukao medicinski tehničar
Foto: Biljana Roganović

Prokupačka bolnica

GEJ AKTIVISTA STEFAN RADOVIĆ TVRDI: Na psihijatriji me tukao medicinski tehničar

Crna Hronika -
Stefan Radović koji je javnosti poznat kao javno deklarisani homoseksualac kaže je da ga je nepoznati medicinski tehničar pošto je zbog teškog stanja završio na psihijatriji bolnice u Prokuplju počeo da ga vuče po podu, pretio lomljavom prstiju, bacao na bolnički krevet i šamarao

PROKUPLJE – Stefan Radović (22) iz Kuršumlije, koji je javnosti poznat kao javno deklarisani homoseksualac tvrdi da ga je tehničar na odeljenju psihijatrije prokupačke Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić” tukao bez ikakvog razloga.

U prokupačkoj bolnici kažu da će ispitati navode pacijenta.

- Tokom noći zbog teškog stanja u kojem sam bio transportovan sam kolima Hitne medicinske pomoći iz Kuršumlije na odeljenje psihijatrije. Kada sam hteo da ukažem na koje lekove sam alergičan zbog terapije, dežurni tehničar, kojem ne znam ime, počeo je da me vuče po podu, govori kako će da mi polomi prste. Onda me je bacio na bolnički krevet i počeo da šamara- tvrdi Radović, koji je u prokupačku bolnicu dovezen u, kako nam je potvrđeno u kuršumlijskom Domu zdravlja zbog lošeg psihičkog stanja.

On dodaje da je zadobio povrede po nogama i rukama i da je o svemu obavestio načelnicu odeljenja psihijatrije Ivanu Đelić, glavnu sestru odeljenja i lekarku koja ga je primila. Tokom dana je sanitetom vraćen u kuršumlijski Dom zdravlja gde je zadržan u dnevnoj bolnici.

Portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović kratko je rekla da će se ispitati okolnosti i navodi pacijenta.

(Z.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track