STEFANOVIĆ: Policija razgovarala sa Bekom, spreman da priča tek posle oporavka
Foto: Zorana

Pucnjava na Senjaku

STEFANOVIĆ: Policija razgovarala sa Bekom, spreman da priča tek posle oporavka

Crna Hronika -
Stefanović je precizirao da je policija razgovarala sa Bekom i da on nije spreman da govori i da iznese sumnje o razlozima za napad, dok se ne oporavi i da će policija sačekati da dobije dodatne informacije od Beka, kao i da će se onda videti da li će se podaci podudaraju sa policijskim

BEOGRAD - Policija je obavila razgovor sa biznismenom Milanom Bekom, koji je nedavno ranjen, ali on zbog zdravstvenog stanja nije želeo da govori o napadu na njega dok se ne oporavi, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

On je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove precizirao da je policija juče razgovarala sa Bekom i da "on nije spreman da govori i da iznese sumnje o razlozima za napad, dok se ne oporavi".

Stefanović je dodao i da policijska istraga ide u određenim pravcima i da će policija sačekati da dobije dodatne informacije od Beka, kao i da će se onda videti da li će se podaci podudarati.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Stefanović je dodao i da je policija u dosadašnjem toku istrage obavila više informativnih razgovora sa nekim osobama, a da je neke i testirala na poligrafu, objasnivši da zbog istrage ne može ništa više konkretno da kaže.

On smatra i da se istraga razvija u dobrom pravcu, a očekuje da će otkrivanju onih koji su pokušali da ubiju Beka doprineti i forenzički nalazi koji su se u proteklom periodu pokazali kao veoma dragoceni za slične istrage.

Beko je ranjen u stomak i grudi ispred svoje kuće na Senjaku 14. novembra, kada je na njega iz vatrenog oružja pucao nepoznati napadač.

Policija je ispred Bekove kuće pronašla četiri čaure i jedno zrno.Biznismen je u subotu pušten na kućno lečenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track