STRAŠNA SUDBINA: Od 2011. poginula trojica prvotimaca Divljih veprova

Kragujevački klub ostao bez još jednog člana ekipe

STRAŠNA SUDBINA: Od 2011. poginula trojica prvotimaca Divljih veprova

Crna Hronika -
U saobraćajnim nesrećama stradali najpre Veljko Makojević i Miro Bogdanović, a pre nekoliko dana i Pavle Škrkić (16), svi igrači istog tima američkog fudbala

KRAGUJEVAC - Pavle Škrkić (16) iz Kragujevca je treći igrač kluba američkog fudbala Divlji veprovi koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći! Škrkić je stradao pre nekoliko dana, a pre njega, u avgustu 2011, pri povratku s mora, kod Užica, u udesu je poginuo član ove ekipe Veljko Makojević (25). U maju 2013, u Vitanovcu kod Kraljeva, na motoru je stradao Miro Bogdanović (29) zvani Topola.- Ovo je strašno! Ostali smo bez još jednog saigrača. Pavle je nedavno dobio poziv da po prvi put zaigra za našu juniorsku reprezentaciju. Bio je jedan od najperspektivnijih omladinaca. Presrećan što se našao na spisku selektora, na svom Fejsbuk profilu postavio je objavu „Reprezentacija Srbije - feeling proud!“ Nažalost, nije dočekao da odigra svoj prvi meč za državni tim - pričaju njegovi saigrači, koji su, odeveni u klupsku opremu, na Badnji dan otišli Pavlu na sahranu.

Smrt na motoru... Bogdanović
Smrt na motoru... Bogdanović

Stradao u udesu... Makojević
Stradao u udesu... Makojević

Od kuće Škrkića u Beloševcu do groblja u susednom Baljkovcu u zastrašujućoj tišini kretala se nepregledna povorka. Odmah iza belog kovčega, bolom skrhana Pavlova starija sestra i roditelji. Ona sahranjuje drugog brata, a otac i majka drugog sina! Pavlov stariji brat je pre dve decenije kao petogodišnjak stradao u nepromišljenoj dečjoj igri pištoljem.- Sine moj mili, ideš kod bate. Lutko moja, čuvajte jedan drugog gore - rekla je neutešna Pavlova majka.(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track