STRUJNI UDAR Jovana (27) pustila vodu, pa odmah pala kraj kade sa tušem u ruci!

Tragedija u Nakovu kod Kikinde

STRUJNI UDAR Jovana (27) pustila vodu, pa odmah pala kraj kade sa tušem u ruci!

Crna Hronika -

KIKINDA - Jovana Jočić (27) iz Nakova kod Kikinde stradala je od strujnog udara u kupatilu kuće u kojoj je živela s roditeljima i četvorogodišnjom ćerkicom.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko ponoći, kad je nesrećna Jovana otišla da se okupa nakon što se vratila iz Kikinde, iz supermarketa u kom je radila kao prodavačica.Stravičan prizorGoran Šušić (55), prvi komšija i kum unesrećene porodice, vrlo je potresen onim što se dogodilo:- Sirotica nije ni ušla u kadu. Pustila je vodu, a onda ju je udarila struja. Pala je kraj kade sa tušem u ruci. Stravičan prizor zatekao je njen otac nakon što je razvalio vrata - jedva je izgovorio.

Zavijeni u crno... Kuća unesrećene porodice
Zavijeni u crno... Kuća unesrećene porodice

Prema njegovim rečima, Jovan je kobne večeri otišao da naloži vatru u kotlu za grejanje, a nakon toga malo gledao televiziju.- Međutim, Jovana nikako nije izlazila iz kupatila. Kad je primetio vodu ispod vrata, na silu je ušao u kupatilo i zatekao njeno telo. U prostoriji je bilo već petnaestak centimetara vode. Čekajući da stigne Hitna pomoć, pokušao je da pomogne ćerki, izvukao ju je do kuhinje i pružio joj veštačko disanje - ispričao je Šušić i dodao da je bojler sve vreme bio uključen i da je struja udarala sve one koji su ulazili u kupatilo posle nesreće.- Kum me je probudio nešto posle dva sata ujutro. Rekao mi je da je Jovanu ubila struja. U njihovoj kući sam zatekao policiju i ekipu Hitne pomoći. Pomoći za Jovanu, nažalost, nije bilo. Velika je ovo tragedija za moje kumove, za celo selo. Pre samo nekoliko dana njihov dom je bio ispunjen srećom. Jovanina starija sestra Marija se porodila i niko srećniji nije bio od njihovih roditelja Jovana i Dragane - istakao je Šušić.Suze bivšeg suprugaI okupljeni meštani tiho su pričali da pogranično selo na samoj srpsko-rumunskoj granici, od Kikinde udaljeno devet kilometara, ovakvu tugu i bol ne pamti. Malo ko mogao je da zadrži suze kad je Jovanin bivši muž Marko naglas zakukao.Jovanu Jočić najmiliji će na večni počinak ispratiti u ponedeljak u 14 sati na mesnom groblju u Nakovu.

Jovanina koleginicaBILA JE POZITIVNA I PUNA ŽIVOTAI u prodavnici u kikindskoj ulici Čanadska, u kojoj je Jovana bila poslovođa od oktobra prošle godine, šok i neverica. Niko ne može da poveruje u strašnu istinu.- Čuli smo isto što i vi, da je poginula od strujnog udara u kupatilu i da ju je pronašao otac. Nakon što se rastala s mužem, Jovana je sa ćerkicom živela kod roditelja. Pamtiću je kao izuzetno vedru i pozitivnu osobu, bila je puna života - boreći se protiv suza, kazala je njena koleginica Mirjana Kresoja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track