SUDAR AUTOBUSA I KAMIONA KOD VRANJA: 2 povređenih migranata zadržano, a 7 pušteno iz bolnice
Foto: Zorana Jevtić

Saobraćajna nesreća

SUDAR AUTOBUSA I KAMIONA KOD VRANJA: 2 povređenih migranata zadržano, a 7 pušteno iz bolnice

Crna Hronika -
Jedna osoba je zbog preloma noge prebačena u Niš dok je druga ostala kod nas na opservacijama, precizirala je portparol Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački

VRANJE - Posle ukazane pomoći u vranjskoj bolnici sedam izbeglica, koje su povređene u sudaru autobusa i kamiona pušteno je, a dve su zadržane na lečenju, rekla je danas portparol Zdravstvenog centra u Vranju Beba Kanački.

- Jedna osoba je zbog preloma noge prebačena u Niš dok je druga ostala kod nas na opservacijama", precizirala je Kanački. Ona je dodala i da je sedam osoba koje su sinoć prmljene u tu zdravstvenu ustanovu posle ukazane pomoći pušteno.

Pet osoba je nakon ukazane pomoći vraćeno u Prihvatni centar Preševo, dok je jedna osoba opservirana u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja i ona je van životne opasnosti.

Jedna osoba je sa prelomom noge trenutno zbrinuta na Ortopediji odakle će biti transportom upućena u Klinički centar Niš na Ortopedsku kliniku.

U Službi za ginekologiju i akušerstvo su tokom noći zbrinute dve trudnice, dobile su odgovarajuću terapiju i puštene. Službi za pedijatriju javilo se dvoje dece koja su pregledana i nisu zadržana na bolničko lečenje, a jedno dete je primljeno na Hirurgiju gde je nakon pregleda pušteno.

Osoba koja je tokom noći opservirana u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja zadržana je na lečenju i upravo treba da ide na pregled kod neurologa, navodi se u informaciji Zdrvatsvenog centra Vranje.

Nesreća se dogodila sinoć kada se kamion sa makedonskim registarskim oznakama sudario sa autobusom leskovačke registracije, koji je prevozio azilante iz Preševa prema Vranju i Beogradu.

Portparol vranjske policije Goran Jovčić rekao je da je u saobraćjnoj nesreći , koja se dogodila sinoć oko 22 i 30 sati sedam osoba lakše, a dve su teže povređene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track