SUMANUTI KONOBAR: Sekirom demolirao pivnicu, pa završio na neuropsihijatriji

Incident u Kuli

SUMANUTI KONOBAR: Sekirom demolirao pivnicu, pa završio na neuropsihijatriji

Crna Hronika -
Razjareni konobar je, kako je navedeno u policijskom izveštaju, sekirom lomio stvari po lokalu i nije dozvoljavao nikom da uđe u objekat. Razbio je i ulazna vrata pivnice, u kojoj je polomio sve čaše

KULA - Doskorašnji konobar restorana - pivnice „Hogar“ u Kuli M. S. (30) napravio je lom u ovom objektu, u koji se zatvorio, preteći da će pustiti i zapaliti plin, zbog čega je dva i po sata bila blokirana Lenjinova ulica, a deca iz okolne škole i vrtića bila su evakuisana iz bezbednosnih razloga.

Prava drama bila je u ponedeljak i trajala je od pola četiri do šest popodne u najelitnijoj kulskoj ulici, u kojoj su smeštene i zgrade Skupštine opštine, Policijske stanice, OŠ „Isa Bajić“ i PU „Bambi“.

Razjareni konobar je, kako je navedeno u policijskom izveštaju, sekirom lomio stvari po lokalu i nije dozvoljavao nikom da uđe u objekat. Razbio je i ulazna vrata pivnice, u kojoj je polomio sve čaše, pri čemu je zadobio rasekotine po rukama, a završio je na Odeljenju neuropsihijatrije u bolnici u Somboru.

Prema informacijama dobijenim u Policijskoj upravi u Somboru, policajci su ušli u objekat kad su procenili da postoji opasnost da M. S. samog sebe povredi. On je lišen slobode i u pratnji policije i lekara Hitne pomoći u Kuli odvezen je na Neuropsihijatriju.

Konobar je, kako pričaju njegovi poznanici, demolirao pivnicu zbog neraščišćenih računa sa gazdom objekta Zoranom Kuljančićem, koji to demantuje.

- Pivnica je otvorena pre mesec i po dana, a M. S. je u njoj radio od početka. Bio je vredan, veseo i normalan, a prestao je da radi dva dana pre nego što je došao da lupa. Ne znam šta je razlog za takvo njegovo ponašanje, jer je uredno plaćen za svoj rad. Primio sam ga na posao jer su njegovi roditelji, koji stanuju dve kuće od mene, izuzetno čestiti ljudi - kaže Kuljančić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track