SUMNJIVA SMRT: Mrtav muškarac pronađen s ranom na slepoočnici!
Foto: Slađana Stojanović

U blizni Brodogrаdilištа u Novom Sаdu

SUMNJIVA SMRT: Mrtav muškarac pronađen s ranom na slepoočnici!

Crna Hronika -
Telo je pronаđeno pored belog „аudijа“ beogrаdskih registаrskih oznаkа kojim se, kаko se pretpostvаljа dovezаo nа to mesto. Nа vozilu su bilа upаljenа svetlа, dok je motor radio
1 / 3 Foto: Slađana Stojanović

NOVI SAD - Bojan Milović (36) iz Kotora pronađen je mrtav sinoć na Ribarcu, nedaleko od Brodogradilišta. Na njegovoj slepoočnici bila je vidljiva rana i najverovatnije je izvršio samoubistvo.

- Milovićev automobil „audi“ bele boje, beogradskih registarskih tablica, bio je na parkingu Brodogradilišta. Auto je radio i bila su mu uključena svetla, a nekoliko metara dalje ležao je Bojan. Pored njega je pronađen pištolj manjeg kalibra „bereta“ - kaže izvor Kurira.

Milović je izvesno vreme živeo u Beogradu i Novom Sadu i bio je strastveni ljubitelj sporta, što se vidi i po njegovim fotografijama na Fejsbuku, na kojima je u društvu Vanje Udovičića, Danila Ikodinovića, Dejana Savića... Nije bio poznat policiji, a donedavno je imao sopstveni biznis u Kotoru. Milovićevo telo preneto je u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti.(S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track