SVEDOK NA SUĐENJU MIŠIĆU: Nemam kapacitet da se setim detalja tuče sa marincima
Foto: Dragana Udovicic

Nastavljeno suđenje

SVEDOK NA SUĐENJU MIŠIĆU: Nemam kapacitet da se setim detalja tuče sa marincima

Crna Hronika -
Tamara Marić je ranije detaljno govoríla kako je Mišić napao marince, a danas je navela da ostaje pri svemu što je ranije izjavila i na većinu pitanja postavljenih pitanja, odgovarala da se ne seća

BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno ponovljeno suđenje navijaču "Crvene zvezde" Urošu Mišiću, zbog optužbi da je učestvovao u tuči sa američkim marincima u beogradskom klubu.

Svedočeći pred sudom radnik kluba A. E. kao i Mišićeva drugarica Mila Jovanović izjavili su da Mišić nije učestvovao u incidentu, iako je bio prisutan, dok je Tamara Marić koja je te noći bila u društvu marinaca rekla da ne može da se seti detalja "zbog proteka od dve godine, nema kapacitet da se seti detalja".

Marićeva je ranije detaljno govoríla kako je Mišić napao marince, a danas je navela da ostaje pri svemu što je ranije izjavila i na većinu pitanja postavljenih pitanja, odgovarala da se ne seća. Nastavak suđenja zakazan je za 14. maj.

Prvom presudom, koja je ukinuta, na Mišić je prošle godine bio oslobođen optužbi, ali je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu i naložio da se suđenje ponovi.

Sudi mu se zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, odnosno tuče sa u beogradskom klubu, u februaru 2013. godine. Što se tiče dvojice američkih marinaca, oni se tokom prvog suđenja nisu odazvali sudu na više poziva, koji su im bili upućeni preko američke ambasade u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track