SVEDOK TRAGEDIJE: Bacila se sa zgrade i pala pored mene!
Foto: Nebojša Mandić

Stravično

SVEDOK TRAGEDIJE: Bacila se sa zgrade i pala pored mene!

Crna Hronika -
Videla sam kako telo devojke leti u sigurnu smrt. Odjeknuo je samo tup udarac o beton, priča stanarka koja se zatekla na mestu samoubistva M. S. (24)

NIŠ - Čula sam kako puca staklo na svetlarniku na šestom spratu i trenutak kasnije videla telo devojke koja leti ka zemlji u sigurnu smrt. Nisu se čuli ni krik, ni jecaj. Odjeknuo je samo tup udarac o beton - priča za Kurir svedok samoubistva, stanarka zgrade na niškom Bulevaru Zorana Đinđića.- Bilo je užasno. Najverovatnije joj je slomljen vrat jer joj je telo bilo na leđima, a glava iskrenuta ka zemlji. Nisam smela da priđem, već sam otrčala s komšijama da zovemo Hitnu pomoć - dodaje žena koja je u subotu uveče šetala svog psa.Poznavala ulazTragedija se dogodila u subotu uveče. Kako Kurir saznaje, ubila se M. S. (24), koja stanuje u obližnjoj, Sremskoj ulici.- Najverovatnije se popela stepenicama do potkrovlja iznad šestog sprata, ali su vrata bila zaključana. Potom se vratila na šesti sprat i na odmaralištu pored lifta razbila staklo na svetlarniku ka dvorišnoj strani. Popela se na metalnu ogradu i odatle skočila. Zasad nema pretpostavki da ju je neko bacio ili gurnuo. Najpre smo mislili da se radi o devojčici jer je bila sitne građe i imala mali broj patika. Ispostavilo se da devojka ima 24 godine i da živi u ulici koja je udaljena nekoliko stotina metara od ove zgrade - kaže izvor iz istrage.Stanari pretpostavljaju da je devojka išla stepenicama do šestog sprata.- Čula sam lomljavu stakla i istrčala u hodnik, ali nisam nikog primetila. Vratila sam se u stan i zatekla ćerku kako plače. Objasnila mi je da je bila na terasi i videla devojku koja se bacila - kaže Biljana C.Na mestu ostala mrtvaStanari kažu da devojka nije iz njihovog ulaza.- Oko nje nije bilo krvi, samo su joj bile ispale patike i imala je telefon pored ruke. Pipnuo sam je po vratu, bila je vruća, ali nije davala znake života - kaže Milun J., penzioner.

Ukleta višespratnicaPRE NEKOLIKO GODINA KOMŠIJA SKOČIO SA KROVA ZGRADEStanari ulaza br. 93 na Bulevaru Zorana Đinđića kažu da pogibija devojke nije jedina tragedija u komšiluku.- S naše zgrade pre nekoliko godina skočio je i na mestu ostao mrtav jedan komšija. Odmah se znalo da je reč o samoubistvu. Da li ga je devojka poznavala ili je znala za taj slučaj, ne znamo, jer nju niko nije prepoznao - kaže jedan od stanara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track