Tamara Bogdanović: Plašim se Milićeva i njegovog kuma!

Putnica iz kantrimena

Tamara Bogdanović: Plašim se Milićeva i njegovog kuma!

Crna Hronika -
Ne znam šta bi moglo da se dogodi mojoj porodici ili meni, rekla je Tamara na suđenju vozaču „kantrimena“ Marku Milićevu i njegovom kumu Bratislavu Vesoviću

BEOGRAD - Tamara Bogdanović (24) iz Novog Sada, koja je bila jedna od saputnica Marku Milićevu u trenutku kada je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je 25. jula prošle godine na Brankovom mostu nastradao Luka Jovanović (21), izjavila je juče u Trećem osnovnom sudu da se plaši Milićeva i njegovog kuma Bratislava Vesovića.

- Marka sam upoznala na festivalu Egzit i nisam mnogo znala o njemu. U ovom trenutku osećam strah jer ne znam šta bi moglo da mi se dogodi. Plašim se da bi možda mogla da bude ugrožena bezbednost mojoj porodici ili meni. Ne znam raniji život Marka i njegovog kuma - rekla je juče u Trećem osnovnom sudu Tamara Bogdanović, koja i dalje služi kaznu od deset meseci kućnog zatvora, na koju je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom jer nije prijavila nesreću.Pevali smo u kolimaTamara je izjavila i da kobne noći ništa nije videla.- Krenuli smo preko mosta, Milica Novaković mi je sedela u krilu. Izvadila je telefon i slikali smo se kada sam čula tup udarac. U automobilu je svirala muzika, svi smo bili veseli, pevali smo - ispričala je ona i objasnila da su posle nesreće ona, Milica Novaković, Dana Manevska, Milićev i njegov kum otišli u Vesovićev stan na Zvezdari.- Oprala sam se jer sam bila skroz krvava od povreda koje mi je nanelo staklo. Ništa o nesreći nismo pričali - ispričala je ona.I ostali svedoci koji su osuđeni na kućni zatvor tvrdili su da o nesreći na Brankovom mostu ne znaju ništa.- Ništa nisam videla, baš sam bila pijana - odgovarala je Milica Novaković uz osmeh.Na pitanje kada je uopšte saznala da je na mostu nastradao mladić, isto tako raspoloženo dodala je da to nikada nije saznala.

Obojica u pritvoru... Marko Milićev i Bratislav Vesović
Obojica u pritvoru... Marko Milićev i Bratislav Vesović

Nije znala da je poginuo- Ne pratim vesti, ne verujem žutoj štampi. Nisam saznala da je poginuo - odgovorila je Milica Novaković i objasnila da je ona u trenutku nesreće u automobilu pravila selfi.O trenutku sudara na mostu ništa nisu rekli ni Bojana Petrović, kao i Nikola Lepen, koji su takođe bili u automobilu te noći, ali ni Dana Manevska, koja je bila suvozač Marku Milićevu. Okrivljeni Bratislav Vesović, koji se sumnjiči da je sakrio automobil, juče je tražio da bude pušten na slobodu, ali je taj predlog odbijen.

AutomobilMILICA POTVRDILA DA AUTO JESTE „KANTRIMEN“Milićev pred sudom nije hteo da otkrije čiji je automobil vozio u trenutku nesreće, tvrdeći da jeste reč o „miniju“, ali ne o modelu „kantrimen“. Međutim, njegova saputnica Milica Novaković, na pitanje da opiše automobil, odgovorila je: „‘Kantrimen‘ ko ‚kantrimen‘, kako ja sad da ga opišem.“

Grize ga savestMILIĆEV: TAMARA, IZVINI ZA SVE!Marko Milićev iskoristio je susret sa Tamarom Bogdanović u sudnici da joj uputi izvinjenje.- Tamara, izvini za sve neprijatnosti koje si doživela - rekao je Milićev, koji je u pritvoru od avgusta prošle godine kada je uhapšen u Kini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja