TAMNA STRANA SARAJEVSKOG RATNOG SIROČIĆA: Maloletnicu (17) ucenjivao snimkom seksa!
Foto: Uprava Carina

Podignuta optužnica

TAMNA STRANA SARAJEVSKOG RATNOG SIROČIĆA: Maloletnicu (17) ucenjivao snimkom seksa!

Crna Hronika -
Elvis Salkanović kog su mediji označili kao najpoznatije ratno siroče se tereti da je mobilnim snimio seks sa maloletnicom i naterao je da iz roditeljske kuće uzme 2.500 evra i preda mu kako snimci ne bi bili objavljeni i naterao je ponovo na seks

SARAJEVO - Elvisa Salkanovića (23) koji je postao zahvaljujući medijima najpoznatije ratno siroče Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu podiglo je optužnicu protiv njega jer je maloletnu devojku naterao na seksualni odnos sa njim, da je to snimio da bi maloletnu devojku zatim ucenjivao snimkom.

Elivs koga je 16. oktobra 1993 godine na ulici pronašla Ivanka Šućur (65) koja izašla je na ulicu do pumpe za vodu i pronašla ga pokazao je svoju drugu stranu medalje od one koja je prikazivana u javnosti u medijima gde se isticalo da je on dobar dečak.

Naime, Elvis se tereti se da je početkom ove godine sa devojčicom (17), sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, mobilnim telefonom snimio intimni odnos pa joj zatim rekao da mora raditi sve što kaže ili će u protivnom snimke javno objaviti.

On se tereti da joj je poslao i SMS poruku da će reći njenim roditeljima ako mu ne bude donela novac. Ona je iz roditeljske kuće tada uzela oko 2.500 evra i 20. januara i u Hrasnici mu predala novac.

Ali, kako se navodi u optužnici, ni to nije bilo dovoljno, pa je, preteći i dalje objavom snimaka, maloletnicu odveo u drvenu baraku u tom naselju i prisilio je na seksualni odnos sa njim.

Osumnjičeni Elvis nije negirao seksualni odnos sa maloletnicom, ali je tvrdio da je ona na to pristala. Kada je reč o novcu, kazao je tužiocu da mu je ona dobrovoljno i bez nekog posebnog razloga dala oko 100 KM.

Inače, Salkanović je i pre osuđivan, a tada je žrtva njegovih ucena, navodno, bila udana žena.

( Fokus.ba/Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track