TELO ŽIVOJINA J. JOŠ NIJE IZVUČENO: Moguće da će rušiti bunar
Foto: Nebojša Mandić Ubistvo, Ubijen, Bunar

Angažovani i geometri

TELO ŽIVOJINA J. JOŠ NIJE IZVUČENO: Moguće da će rušiti bunar

Crna Hronika -
Pripadnici Žandarmerije su juče ceo dan pokušali da izvuku leš ali nisu uspeli pošto je otvor širok samo 55 centimetara a dubok preko 23 metra. Od jutros na terenu i sve specijalističke jedinice u zemlji

Telo Živojina J. (50) iz Smedereva, za čije ubistvo je osumnjičen Predrag S. (49) iz sela Udovice, još nije izvučeno iz bunara! U akciju izvlačenja od jutros uključene su sve specijalističke jedinice ali i geometri iz Beograda. Moguće je da će bunar morati da se ruši, saznaje Kurir.

"Pripadnici Žandarnerije su juče ceo dan pokušali da izvuku leš ali nisu uspeli pošto je širok samo 55 centimetara a dubok preko 23 metra. Morali smo da angažujemo sve specijalstičke jedinice u zemlji ali i geometre kako bi pronašli rešenje da telo nesrećnog Živojina izvučemo što pre. Ono što posebno otežava sve ovo jeste, da je osumnjičeni prema sopstvenom priznanju, pošto je ubacio leš u bunar, naknadno ubacio i veću količinu šuta. Ukoliko ne budemo uspeli telo da izvučemo moraćemo da nađemo neko drugo rešenje, možda čak i da rušimo bunar - objašnjava naš izvor iz istrage.

Podsetimo, nestanak Živojina J. je u sredu ujutru smederevskoj policiji prijavila njegova supruga.

Ubrzo posle toga njegov auto je nađen potpuno izgoreo u selu Dubona kod Mladenovca.

Operativnim radom je utvrđeno da je Živojin J. poslednji kontakt imao upravo sa osumnjičenim. Pošto je uhapšen, on je priznao da je ubijenom dugovao najmanje 20.000 evra. Daljom istragom je utvrđeno da je osumnjičeni hicem iiz karabina u utorak ubio Živojina, i njegovo telo odvezao do sela Orašac i bacio u bunar.

(S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track