SEKSUALNA ROBINJA: Dovodio joj mušterije tri puta nedeljno
Foto: Zorana Jevtić

Eksploatisao je više meseci

SEKSUALNA ROBINJA: Dovodio joj mušterije tri puta nedeljno

Crna Hronika -
Saša ju je primorao da to radi iskoristivši to što je ona, dok se zabavljala s njegovim sinom, nekim ljudima ostala dužna 10.000 dinara

PANČEVO - Nikola Ralev (31) iz Banatskog Novog Sela tvrdi da je 100 evra i laptop dao kako bi spasao Anđelu S. (22) od Saše B. (41) iz Kačareva, koji je uhapšen zbog sumnje da je devojku seksualno eksploatisao više meseci.Ralev za Kurir objašnjava da je Anđelu upoznao u avgustu 2013. u kafiću i da mu je ona nakon mesec dana priznala da je Saša drži protiv njene volje u svojoj kući i da je podvodi.

- Saša ju je primorao da to radi iskoristivši to što je ona, dok se zabavljala s njegovim sinom, nekim ljudima ostala dužna 10.000 dinara. Zbog toga je počeo da joj nalazi mušterije, s kojima je morala da bude dva do tri puta nedeljno - kaže Ralev.On dodaje da je iz ljubavi želeo je da je odvede da živi kod njega, međutim, Saša mu je tražio 300-400 evra.- Nisam imao toliko, dao sam mu 100 evra i laptop kao garanciju. U oktobru 2013. Anđelu sam odveo kod sestre u Beograd i slučaj prijavio policiji - izjavio je Ralev.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja