TRAGEDIJA NA PUTU NIŠ-SVRLJIG: Teško povređeni dečak i dalje u komi
Foto: Kurir Mm

poginule majka i baka

TRAGEDIJA NA PUTU NIŠ-SVRLJIG: Teško povređeni dečak i dalje u komi

Crna Hronika -
Trogodišnji dečak je hirurški zbrinut i trenutno je na respiratoru. Njegovo stanje je veoma teško opasno po život.Kako je vitalno ugrožen nezahvalno je davati bilo kakve prognoze o daljem toku,izjavila je dr.Anđelka Slavković direktor Dečije Hirurške klinike u Niš

NIŠ - Tragedija porodice Ademi iz Zaječara preti da se uveća trećom žrtvom saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju oko 15 časova u selu Malča na putu Niš-Svrljig.

Automobil marke fiat punto zaječarske registracije kojim je upravljao Kujtim Ademi iz Zaječara u dvostrukoj krivini u centru Malče,iznenada se zaneo i preprečio na kolovozu pa je na njega dolazeći iz suprotnog smera naleteo putnički automobil marke mercedes 190 beogradske registracije.

Prilikom direktnog udara prednjeg dela ,,mercedesa,, u desna prednja i zadnja vrata punta poginula je Mirzana Ademi (24)supruga vozača Ademija a njegova baka Malvje Ademi je zadobila smrtonosne povrede kojima je na putu do Urgentnog centra KC Niš preminula.

Sa teškim povredama zadobijenim u udesu na Dečiju hiruršku kliniku zbrinut je trogodišnji Ajan Ajdemi,sin vozača.Dečak je operisan ali je još uvek u komi na aparatima,pa se njegovo stanje procenjuje krajnje kritičnim.

U mercedesu beogradske registracije kojim je upravljao Dalibor Petković iz Niša, teško je povredejn vozač i maloletni I.P. dok saputnici I.D. i I.T zadobili samo lakše ozlede u vidu ogrebotina i modrica i posle ukazane lekarske pomoći pušteni kući.

- Trogodišnji dečak A.A. dovežen je u nedelju po podne kod nas sa teškim telesnim povredama opasnim po život.Konstantovali smo više preloma i ozbiljne povrede trbuha.pacijent je hirurški zbrinut i trenutno je na respiratoru. Njegovo stanje je veoma teško opasno po život.Kako je vitalno ugrožen nezahvalno je davati bilo kakve prognoze o daljem toku,izjavila je za Kurir dr.Andjelka Slavković direktor Dečije Hirurške klinike u Nišu.

Vozač pušten

Posle udesa,obavljenog razgovora i uzete krvi za analizu na alkohol,vozač Kujtim Ademi je pušten bez zadržavanja.Procenjeno je da je do udesa došlo nehatom i zbog smrtnog stradanja članova porodice,pogotovu trogodišnjeg sina, za čiji se život bore lekari,nije mu odredjeno zadržavanje.

( D.I)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track