TRAGEDIJA: U utorak u Beogradu sahrane nastradalih radnika BIA
Foto: Youtube

Kobno preticanje

TRAGEDIJA: U utorak u Beogradu sahrane nastradalih radnika BIA

Crna Hronika -
Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su u subotu na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka kad su „fijat puntom“, koji je pripadao Jovićevoj, direktno udarili u šleper.Stanje teško povređene Jasmine Ilić (45), i dalje vrlo teško

Dvoje nastradalih pripadnika BIA u subotu u blizini Kruševca, biće sahranjeni u utorak u Beogradu, dok će treća nastradala osoba biti ispraćena u Herceg Novom, rečeno je Kuriru u Bezbednosno informativnoj agenciji, gde je danas u 15 časova održan komemorativni skup.

Komemoraciji su pored pripadnika BIA prisustvovali i članovi porodica tragično nastradalih.

Inače, kako saznajemo, kompletan obdukcijiski izveštaj trebalo bi u utorak da bude gotov ali prema prvim rezultatima u krvi poginulih nije bilo alkohola.

Podsetimo, pripadnici BIA Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milisavljević (45) poginuli su u subotu prepodne oko 11 sati na putu Kruševac-Kraljevo kod Čitluka kad su „fijat puntom“, direktno udarili u šleper.

Jasmina Ilić (45), takođe pripadnik BIA, s teškim povredama je prevezena je u Urgentni centar u Beogradu, dok je vozač kamiona S. T. (22) lakše povređen.

Četvoro radnika BIA krenulo je privatnim automobilom u posetu kolegi u Aleksandrovac.Za volanom je bila tragično nastradala Gorica Jović, koja je bila i vlasnik "fijat punta".

S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track