TRAGEDIJA U RESNIKU: Porodica nastradale Elene svedoče o nesreći
Foto: Damir Dervisagic

otac u teškom stanju

TRAGEDIJA U RESNIKU: Porodica nastradale Elene svedoče o nesreći

Crna Hronika -
Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, započeće saslušanje, u svojstvu svedoka, svih osoba koje su se nalazile u porodičnoj kući u Resniku kada je tragično nastradala Elena Krsmanović. U Tužilaštvu očekuju i rezultate parafinske rukavice, koja je uzeta svim ukućanima.

BEOGRAD - Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, započeće saslušanje, u svojstvu svedoka, svih osoba koje su se prošle nedelje posle podne nalazile u porodičnoj kući u Resniku, kada je Elenu Krsmanović (8) nehotice, iz očeve lovačke puške, ubio rođeni brat Filip.

Takođe, u Tužilaštvu već danas očekuju i rezultate raznih analiza koje su tražene, a pre svega, „parafinske rukavice“, koja je uzeta svim ukućanima.

Tragedija u porodičnoj kući Krsmanovića dogodila se 14. decembra. Darko Krsmanović, otac ubijene Elene, i njen deda Jovo Crnogorac, vratili su se tog popodneva iz lova, posle čega su čistili oružje. Darko je, jednog trenutka, ostavio dvoje svoje maloletne dece u sobi u kojoj su na stolu stajale i dve lovačke puške. Ne sluteći nesreću, iz čiste radoznalosti, njegov četvorogodišnji sin je, kako se sumnja, prišao oružju i pritisnuo obarač. Odjeknuo je pucanj i zaostali patron iz Darkove puške pogodio je u glavu osmogodišnju Elenu, koja je na mestu ostala mrtva, pišu Večernje novosti.

U trenutku kada se tragedija dogodila, u kući su, osim Darka i Jove, bili i Elenina majka Jelena Krsmanović i baka Branka Crnogorac.

Za tragediju koja se dogodila, sumnjiči se Darko Krsmanović. Eleninom ocu se na teret stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti.

On je saslušan u policiji i pred nadležnim tužilaštvom. Njemu je, zasad, omogućena odbrana sa slobode. On se nalazi u teškom psihičkom stanju i, kako „Novosti“ saznaju, pod budnim je okom svih ukućana, s obzirom na to da je teško podneo najpre tragediju koja je zadesila ovu porodicu, a onda i sahranu svoje mezimice i da neprestano preti da će se ubiti.

( Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track