TROJE UHAPŠENO KOD VRANJA: Mitom hteli kupiti saobraćajce da puste autobus s migrantima
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Propao im plan

TROJE UHAPŠENO KOD VRANJA: Mitom hteli kupiti saobraćajce da puste autobus s migrantima

Crna Hronika -
Saobraćajni policajci iz Vranja zaustavili su autobus zbog sumnje da se u njemu prevoze migranti. Odmah nakon toga, pojavile su se dve osobe koje su pratile autobus, i oni su policajcima ponudili 500 evra da propuste autobus sa migrantima, zbog čega su svi privedeni

VRANJE - Pripadnici MUP-a uhapsili su kod Vranja tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, a jedna od njih se teri da je sa 500 evra pokušala da podmiti policajace.

Saobraćajni policajci iz Vranja zaustavili su juče autobus zbog sumnje da se u njemu prevoze migranti i utvrdili su da osobe u vozilu nemaju potrebna dokumenta. Odmah nakon toga, pojavile su se dve osobe koje su automobilom pratile autobus, navodi MUP i dodaje da su "oni policajcima ponudili novac da propuste autobus sa migrantima".

"Osoba iz autobusa je potom pokušala da zajedno sa papirima jednom od policajaca preda i novčanicu od 500 evra, posle čega je lišena slobode zbog osumnje da je izvršila krivično delo davanje mita", navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track