TROSTRUKI UBICA BIVŠI ARKANOV ZET: Beretka bio oženjen ćerkom Željka Ražnatovića!

Saznajemo

TROSTRUKI UBICA BIVŠI ARKANOV ZET: Beretka bio oženjen ćerkom Željka Ražnatovića!

Crna Hronika -
Razišli se 1999: Boris Stevanović (38) bio u braku sa Anđelom Ražnatović. Razveli se godinu dana pre nego što je u firmi na Novom Beogradu ubio Nenada Bukinca, njegovu suprugu i sekretaricu

BEOGRAD - Boris Stevanović (38), bivši pripadnik JSO koji je na saslušanju u Višem tužilaštvu priznao da je 12. maja 2000. na Novom Beogradu hladnokrvno ubio troje ljudi, bivši je zet pokojnog Željka Ražnatovića Arkana!

Ubijen 2000... Željko Ražnatović
Ubijen 2000... Željko Ražnatović

Kako Kurir saznaje, Stevanović je bio u braku sa Arkanovom ćerkom Anđelom, koju je dobio s glumicom Ljiljanom Mijatović.- Arkanova ćerka Anđela iz braka sa Stevanovićem ima dvoje dece, osamnaestogodišnju ćerku i šesnaestogodišnjeg sina. Brak nije potrajao i oni su se razišli 1999, godinu dana pre ubistva koje je Stevanović priznao da je izvršio - kaže izvor Kurira.Pao na poligrafuInače, u razgovoru za jedan nedeljnik Anđela Ražnatović je svojevremeno izjavila da s bivšim suprugom, s kojim je dobila dvoje dece, nije često u kontaktu.Kako je Kurir pisao, bivši pripadnik „crvenih beretki“ uhapšen je u utorak, 15 godina posle zločina. Lisice su mu stavljene na granici Makedonije i Srbije, kad se s devojkom i prijateljima vraćao s letovanja u Grčkoj.- Delovao je iznenađeno, ali nije pružao otpor. Stevanović je bio pripadnik Jedinice za specijalne operacije, ali i Protivterorističke jedinice. Čak i kad je uhapšen, ponašao se kao pravi specijalac. Međutim, na poligrafu je pao na svim pitanjima. Zbog toga je verovatno na saslušanju u tužilaštvu hladnokrvno je priznao zločin - kaže izvor Kurira.Prema njegovim rečima, trostruki ubica uhapšen je pošto je jedan njegov saradnik iz drugog krivičnog dela otkrio ulogu specijalca u zločinu.- Njegovi otisci upoređeni su sa otiscima prstiju nađenim pre 15 godina na licu mesta i kockice su se složile. Oružje iz kog je pucao nikad nije pronađeno, a Stevanović je odbio da kaže o kom je tipu reč. Interesantno je da je, osim što je priznao zločin, hladnokrvno izjavio i da ne zna da li je pucao levom ili desnom rukom „jer dobro barata sa obe“ - otkriva izvor iz istrage.

Bio i u PTJO motivu i naručiocu zločina, pošto se pretpostavlja da je naručen, Stevanović nije želeo da govori.- Staloženo je zamolio da mu se ne postavljaju pitanja jer ne želi da odgovara na njih - navodi naš izvor.Boris Stevanović, u vreme kad je u prostorijama firme „Bejz internešenel“ ubio Nenada Bukinca (41), njegovu suprugu Pinalopi Papanaku (39) i sekretaricu Slađanu Jevtić (28), imao je samo 23 godine. Godinu dana kasnije zaposlio se u JSO, a kad je jedinica rasformirana 2003, prešao je u PTJ - i nastavio je sa izvršavanjem krivičnih dela. Uhapšen je 2006. i osuđen na devet godina zatvora zbog učešća u pljačkama banaka, ali pušten je iz zatvora 2012.

Zabavljao se s misicomBIO LEČIĆEV PAŠENOGTrostruki ubica, kome je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, posle braka s Arkanovom ćerkom navodno je bio i u ljubavnoj vezi s nekadašnjom misicom Bojanom Vujadinović. Misica, inače sestra bivše supruge Branislava Lečića, zabavljala se sa Stevanovićem pre 10 godina, kad je bio pripadnik policije.

Čuvao političareBIO PELEVIĆEV BODIGARD?Boris Stevanović je posle hapšenja potvrdio da je povremeno radio i kao lično obezbeđenje političarima, među kojima i Borislavu Peleviću.- Nikad nisam čuo za tog momka, njegovo ime nije mi poznato. Nemam ni obezbeđenje. Možda bih ga se eventualno setio ukoliko ima neki nadimak i ako je bio u Srpskoj dobrovoljačkoj gardi, a mi smo se tamo znali po nadimcima. Ime mi zaista ništa ne znači - rekao je za Kurir Pelević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track