TRSTENIK: Zaustavila ga policija sa nelegalnim cigaretama, a on zapalio auto pred njima!
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Hteo da uništi dokaze

TRSTENIK: Zaustavila ga policija sa nelegalnim cigaretama, a on zapalio auto pred njima!

Crna Hronika -
Policija je uspela da ugasi požar i pregledom vozila pronađeno je 580 bokseva raznih cigareta

TRSTENIK - Trstenička policija uspela je da ugasi požar na vozilu u kome je pronađeno 580 bokseva raznih cigareta, a protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena trgovina.

Kako je objašnjeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovodeći pojačanu kontrolu prometa duvana i duvanskih proizvoda, kruševačka policija je danas u saradnji sa borskom policijom, u mestu Medveđa kod Trstenika, zaustavila automobil “golf 4” borskih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (53) iz Majdanpeka, koji je pokušao da zapali vozilo kada je zaustavljen.

Trstenička policija je uspela da ugasi požar i pregledom vozila pronađeno je 580 bokseva raznih cigareta. Policija je, dodaje se, uz potvrdu, privremeno oduzela automobil i cigarete, kao i veću količinu novca u različitim valutama, a u stanu osumnjičenog u Majdanpeku pronađeno je još 106 boksova cigareta.

Osumnjičeni će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena trgovina, ističe se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track