TUČA U KAFANI: Užičanin iz pištolja ispalio sedam hitaca i na sreću promašio
Foto: Kurir

nelegalno posedovao pištolj

TUČA U KAFANI: Užičanin iz pištolja ispalio sedam hitaca i na sreću promašio

Crna Hronika -
Užičanin J.J. se tereti da je posle svađe i tuče u jednoj kafani iz pištolja ispalio sedam metaka posle rasprave i svađe dva gosta i tuče u koju se umešao ispali osedam hitaca iz pištolja koji na sreću nisu nikog pogodili

UŽICE – Užička policija privela je sudiji za prethodni postupak J. J. (37) iz ovog grada zbog sumnje da je posle svađe i fizičkog obračuna u ugostiteljskom objektu u Užicu iz pištolja ’’CZ’’ ispalio sedam hitaca, kojima, srećom, niko nije pogođen!

J. J. je pod sumnjom da je posle pucnjave u glavu udario jednu osobu koja je zadobila teške povrede i zbrinuta je u Opštoj bolnici u Užicu.

Kako je saopštila policija, u ugostiteljskom objektu u Užicu, u ranim jutranjim časovima došlo je do verbalnog sukoba dvojice gostiju, a zatim su se u njihovu raspravu umešali i J. J. i još četvorica mladića. Došlo je do tuče, azatim i do pucnjave...

Policija je na licu mesta našla nož i pištolj iz kog je pucano, a za koji J. J. nije imao dozvolu.

Privedenom se na teret stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti, nanošenje teških telesnih povreda i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track