TUĐMAN POBEGAO IZ SRBIJE: Hteo da oženi Srpkinju pa zapalio glavom bez obzira!

Odrobijao u Sremskoj Mitrovici

TUĐMAN POBEGAO IZ SRBIJE: Hteo da oženi Srpkinju pa zapalio glavom bez obzira!

Crna Hronika -
Niko iz porodice ga nije sačekao ispred zatvora, pa je platio taksi da ga odveze do Novog Sada, a zatim se prevezao u Hrvatsku

Igor Tuđman (34), unuk pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, napustio je danas Srbiju nakon što je prekjuče izašao iz zatvora u Sremskoj Mitrovici u kojem je odslužio kaznu od dve godine i dva meseca zatvora zbog razbojništva nad Beograđaninom V. V.!Iako je najavljivao da ima želju da snimi duet sa pevačicom Sandrom Afrikom i Seksi Sandrom, ali i da snimi film i da oženi Srpkinju, Tuđmanov unuk je naprasno promenio svoju odluku i "zapalio" za rodni Zagreb.Potomka poznate hrvatske porodice nije sačekao niko ispred sremsko-mitrovačkog zatvora, već je platio taksi da ga odveze do Novog Sada, piše Alo.

Kako se saznaje, Igor Tuđman treba da se vidi sa svojom još uvek aktuelnom suprugom Natašom Tuđman (28), koja ga je napustila dok je bio u zatvoru.

Nataša Tuđman, Foto: Facebook
Nataša Tuđman, Foto: Facebook

Inače, Tuđman je uhapšen 7. februara 2013. godine jer je sa suprugom Natašom opljačkao Beograđanina V.V. kojeg su u njegovom stanu omamili, uzeli mu ključeve od skupocenog džipa, novac i mobilne telefone. Sa ovim imućnim Beograđaninom su se upoznali preko jednog sajta za druženje i obećali mu da će imat i "trojku" u njegovom stanu, međutim uhapšeni su na srpsko-hrvatskoj granici. Na suđenju su priznali krivicu i sklopili nagodbu. Nataša Tuđman je 2013. izdržala kaznu i vratila se u Zagreb.Inače, Igor Tuđman se "proslavio" svojim porno filmom koji je 2012. godine snimio sa svojom suprugom Natašom.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track