(FOTO) TUGA U SIRIGU: Poslednjem ispraćaju od Ivane Bodrožić prisustvovali političari i estrada
Foto: Dragana Udovicic

Sahranjena devojka iz Hajata

(FOTO) TUGA U SIRIGU: Poslednjem ispraćaju od Ivane Bodrožić prisustvovali političari i estrada

Crna Hronika -
Ivana je sahranjena pored očeve humke koji je umro pre dve godine
1 / 13 Foto: Dragana Udovicic

NOVI SAD - Ivana Bakić Bodrožić (31), ćerka jedinica poslanice Demokratske stranke Nade Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu „Hajat“ u Beogradu, sahranjena je na siriškom groblju, pored svog oca Ilije, koji je preminuo pre dve godine.

Ivana je sahranjena uz pesmu “Žute dunje” i “Dunavski tamburaši” koje je izveo tamburaški orkestar “Bata Kole” na seoskom groblju u Sirigu kod Novog Sada.

Ivanu su na večni počinak osim majke Nade Bodrožić, mnogobrojne porodice, ispratile i mnoge druge ličnosti iz sveta estrade i politike, kao što su Nenad Čanak, Bojan Pajtić, Dušan Elezović, Željko Mitrović, Tanja Vojtehovska, Mladen Baron, Oliver Madić i mnogi drugi.

Ispred kapije groblja, na ulici, stajalo je više muških osoba koje su bile obučeni u crne kapute i koje nisu dozvoljavale da novinari priđu groblju i slikaju.

Oni su bili nečije privatno obezbeđenje, ali su izuzetno bili grubi, pretivši fotoreporterima i ulazeći u raspravu sa novinarima.

- Ako samo pokušate da slikate izlupaću vam foto-aparat – rekao je jedan od njih.

Ivana je bila ćerka pokrajinske poslanice Nade Bodrožić, koja je pre dva meseca iz polsaničkog kluba SNS prešla u DS. Nakon završene obdukcije porodici je dozvoljeno da preuzme telo preminule Ivane Bakić Bodrožić.

Podsetimo Ivana Bakić Bodrožić zatečena je mrtva u četvrtak ujutru u sobi 326 hotela “Hajat” na Novom Beogradu.

Prema prvim sumnjama policije, Ivana je preminula od prekomerne doze narkotika. Pored njenog tela policija je pronašla ampule propofola. Reč je o anestetiku koji se uglavnom koristi prilikom operacija kao uvod u anesteziju.

Telo je pronašla sobarica i odmah obavestila upravu hotela.

Pozvani su Hitna pomoć i policija, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Telo je posle uviđaja, prebačeno je na obdukciju na VMA.

(S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track