TUŽAN KRAJ: Umro i Jagodinac koji se sa ženom dogovorio da se zajedno ubiju zbog bolesti
Foto: Kurir

Preminuo u bolnici

TUŽAN KRAJ: Umro i Jagodinac koji se sa ženom dogovorio da se zajedno ubiju zbog bolesti

Crna Hronika -
Od ranjavanja do smrti bio je u komi.M.S (72) je u Opštu bolnicu u Jagodini 4. maja dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom na glavi. Pronađen je pored tela ustreljene supruge

JAGODINA - Muškarac M.S (72) iz Jagodine, koji je 4. maja nađen u stanu teško ranjen pored ustreljene supruge, preminuo je jutros u Kliničkom centru u Kragujevcu, saopštila je njegova porodica.

On je od (samog) ranjavanja do smrti bio u komi.M.S je u Opštu bolnicu u Jagodini 4. maja "dovezen u teškom stanju sa prostrelnom ranom na glavi odakle je prevezen u Klinički centar u Kragujevcu", rekao je tada direktor Opšte bolnice drDarko Miletić.

Miletić je istakao da je to "koliko ja znam njihov dogovor da se ubiju, jer su oboje bili teško bolesni".PU je tada saopštila da je u jednom stanu u Jagodini, policija zatekla mrtvu ženu sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja i povređenog muškarca.

"Pripadnici MUP su, postupajući po prijavi, u jednom stanu u Jagodini danas oko 12 sati, zatekli beživotno telo žene sa ranama nanetim vatrenim oružjem i povređenog muškarca koji je prevezen u Opštu bolnicu u Jagodini", stoji u tadašnjem saopštenju.

Uviđaj mesta događaja izvršio je zamenik višeg janog tužioca i "po njegovom nalogu izvršiće se obdukcija tela nastradale osobe", navedeno je u saopštenju.Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track