U VIKENDICI NAPRAVILI LABORATORIJU: Vrščani gajili marihuanu vrednu milion dinara
Foto: MUP Srbije

Završili u pritvoru

U VIKENDICI NAPRAVILI LABORATORIJU: Vrščani gajili marihuanu vrednu milion dinara

Crna Hronika -
Policije osumnjičene tereti da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa

PANČEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u koordinaciji sa Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, otkrili su u okolini Vršca ilegalnu laboratoriju za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima i pronašli 24 stabljike kanabisa, visine od 70 do 150 centimetara.

Vrednost zaplenjenih narkotika procenjuje se na oko milion dinara.

Zbog postojanja osnova sumnje da su da počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su D. R. (1990), D. P. (1984) i G. V. (1991), svi iz Vršca.

Oni se terete da su adaptirali vikendicu i u njoj instalirali elektronsku i drugu opremu, kako bi stvorili veštačke uslove za uzgajanje kanabisa. Sumnja se da su D. R, D. P. i G. V. u prethodnom periodu počinili i krivična dela razbojništvo, teška krađa, nedozoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice. Trojici osumnjičenih određena je mera zadržavanja do 48 sati i oni će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track