UBIO PROVALNIKA U STANU: Sašku Bogeskom ipak sude za ubistvo
Foto: Dado Đilas

Branio se kuhinjskim nožem

UBIO PROVALNIKA U STANU: Sašku Bogeskom ipak sude za ubistvo

Crna Hronika -
Nakon pet propalih optužnica za ovo delo, što je trajalo pune dve godine, šesta je prihvaćena i Sašku Bogeskom, čiji je slučaj ujedinio čitavu Srbiju, biće suđeno za ubistvo

BEOGRAD - Sašku Bogeskom, koji je pre dve godine u samoodbrani usmrtio provalnika Vladimira Manića u svom stanu u Zmajevačkoj ulici u beogradskom naselju Žarkovo, ipak će se suditi za delo ubistva.Nakon pet propalih optužnica za ovo delo, što je trajalo pune dve godine, šesta je prihvaćena i Sašku Bogeskom, čiji je slučaj ujedinio čitavu Srbiju, biće suđeno za ubistvo.

- Sama pomisao da sam okrivljen ovakvim krivičnim delom za nešto što nisam ni najmanje hteo, pada mi veoma teško. Dve godine živim pod optužbom za ubistvo, a znam da nisam počinio to krivično delo - rekao je vidno uznemiren Saško Bogeski.

Do tragedije je došlo kada je Vladimir Manić, koji je policiji bio poznat kao nasilnik, razbojnik i dugogodišnji narkoman, upao u stan porodice Bogeski dok su u njemu bili Saško i njegova supruga, ali i maloletna ćerka.

Tada je Manić na Saška nasrnuo šrafcigerom, a ovaj se branio kuhinjskim nožem. Nakon koškanja, Manić je pobegao iz stana sa ubodnim ranama, a nakon 400 metara je pao i preminuo.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track