UDRUŽENJE SVETI SAVA: Novi spisak pet najvećih dilera droge u Mladenovcu!

Uskoro objavljivanje

UDRUŽENJE SVETI SAVA: Novi spisak pet najvećih dilera droge u Mladenovcu!

Crna Hronika -
Udruženje koje je borbu protiv prodavaca narkotika započelo u Lazarevcu, raširilo je akcije i na susedni Mladenovac. Nakon održane tribine i predavanja, članovi tog udruženja spremili su i prvi spisak dilera droge u tom gradu

BEOGRAD - Glavni prodavci kokaina, heroina i marihuane u Mladenovcu biće označeni u novom spisku Udruženja „Sveti Sava“.

Udruženje „Sveti Sava“, koje je borbu protiv prodavaca narkotika započelo u Lazarevcu, raširilo je akcije i na susedni Mladenovac. Nakon održane tribine i predavanja, članovi tog udruženja spremili su i prvi spisak dilera droge.

- Na prvom spisku ćemo označiti njih petoricu. To su najjači, najmoćniji i najveći dileri droge u gradu. Od njih sve počinje, oni nabavljaju najveće količine narkotika i dalje ih prodaju. Ukoliko policija procesuira samo njih petoricu, sigurni smo da će se droga na ulicama prepoloviti - kažu u Udruženju.

Prema njihovim rečima, od kada se pominje novi spisak sa dilerima iz Mladenovca, u gradu vlada potpuno opsadno stanje.

- Podanici dilera pokušavaju na svaki način da na članove našeg Udruženja izvrše pritisak. Žele da saznaju ko je na spisku i već su počele prve pretnje. Ne želimo, međutim, da odustanemo, već samo čekamo pogodan trenutak za lepljenje i deljenje plakata. Straha nema, odlučili smo se na ovaj posao, da damo naš doprinos društvu i sada nema nazad - kažu članovi „Svetog Save“.

Prodavci kokaina zaštićeni Udruženje „Sveti Sava“ traži od lazarevačke policije oštriju borbu protiv prodavaca kokaina.- Deluje da su oni povlašćena grupa. Hapšeni su prodavci heroina, marihuane, ali nikada kokaina.

To je droga imućnih i ne želimo da nagađamo zbog čega su ovi dileri izuzeti iz policijskih racija i kontrola - navode u Udruženju.Osim u Mladenovcu, očekuju se i akcije u još dva grada, Bajinoj Bašti i Valjevu.

- Tamo su još pripreme i okupljanje naših članova. U svakom gradu moramo s policijom da uspostavimo saradnju, jer nema rezultata ako građani jure dilere, a policajci sede u kancelarijama, kao što je to slučaj u Lazarevcu. Mislimo da je droge u Mladenovcu previše, ali i u Valjevu, koji je postao novi centar za distribuciju.

Narkomanija je gorući problem u Srbiji i ovakva udruženja građana mogu samo da doprinesu da bude manje nesreće na ulici - navode u „Svetom Savi“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track