UHAPŠENA 4 DILERA: Prodavali drogu ispred Skupštine?!
Foto: Profimedia

Sumnjivo vozilo u centru grada diglo beogradsku policiju na noge

UHAPŠENA 4 DILERA: Prodavali drogu ispred Skupštine?!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Jedno sumnjivo vozilo diglo je beogradsku policiju na noge. Automobil marke "pežo" bio je parkiran ispred Narodne skupštine Republike Srbije, ali za razliku od "reno megana" u Jajincima i Novom Beogradu, ovaj nije bio krcat oružjem, već - drogom!

Zbog sumnje da su se bavili trgovinom droge, beogradska policija privela je u ponedeljak ujutru četiri osobe, među kojima je i jedan maloletnik!

- Automobil je bio parkiran na parkingu ispred Skupštine. Policija je zatekla četiri osobe pored automobila i privela ih u stanicu. Sa njima je obavljen razgovor kako bi se utvrdilo čija je droga, nakon čega su pušteni kući. Među njima je i maloletnik od 16 godina, dok se automobil vodi na najstarijeg od njih A. B., koji ima 49 godina. Droga je poslata na veštačenje, od čega će zavisiti dalji postupci policije - kaže izvor lista.

Foto: MUP
Foto: MUP

Kako se saznaje, u "pežou" su inspektori našli veću količinu različitih narkotika.

- Svuda po unutrašnjosti automobila su bile sakrivene kesice sa drogom. Pronađeni su marihuana, spid, kokain... Očigledno je da su bili dobro opremljeni i da su imali razrađen posao. Hapšenje nisu očekivali i bili su veoma iznenađeni kada su im policajci prišli - dodaje naš sagovornik.

Sasvim sigurno istraga će pokazati čija je droga, a za policiju je interesantno odakle potiče, ali i kome je bila namenjena.

Nakon dojave da se na parkingu Narodne skupštine nalazi sumnjiv automobil, policajci su napravili zasedu i čekali da vide ko će se pojaviti. Tako su i došli do privedene četvorke. Istraga treba da pokaže ulogu svakog od njih.

- Veoma je interesantno da su automobil krcat raznim narkoticima parkirali na parkingu Skupštine. Mogli su da ga ostave u nekoj uličici na nekom manje upadljivom mestu. A možda su i imali razlog zašto su se parkirali baš tu - dodaje sagovornik.

(Alo/A. J.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track