UHVAĆENI NA DELU: Dvoje Nišlija uhapšeno zbog dilovanja heroina i kokaina!
Foto: Think

Akcija policije

UHVAĆENI NA DELU: Dvoje Nišlija uhapšeno zbog dilovanja heroina i kokaina!

Crna Hronika -
Zatečeni u stanu drugoosumnjičenog, a kod njih je pronadjeno 79 paketa heroina, 16 pakovanja kokaina i vagica za precizno merenje

Niška policija uhapsila je P.M. (33) i N.J. (30) zbog trgovine narkoticima jer su ih inspektori Odeljenja kriminalističke policije za suzibjanje narkomanije zatekli dok su razmeravali i pakovali drogu namenjenu uličnoj prodaji.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, oni su zatečeni u stanu drugoosumnjičenog, a kod njih je pronadjeno 79 paketa heroina, 16 pakovanja kokaina i vagica za precizno merenje.

Sumnja se da je ova dilerska dvojka duže vreme snabdevala drogom niške narkomane pa im je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti privedeni Višem javnom tužilaštvu.

Ovo hapšenje deo je koordinisane akcije kontrole bezbednosti u gradu koju niška Policijska uprava sprovodi već treći vikend na svom području.

U Aleksincu je, ali zbog nedozvoljene trgovine i nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima uhapšen M.M. (59) iz okoline ovog grada od koga je policija oduzela 14.429 paklica cigareta marke „česterfild“ bez akciznih markica Republike Srbije i četiri kilograma rezanog duvana. Njemu je takođe određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Za protekla dva dana niška policija je pronašla i tri osobe za kojima je bila raspisana potrage, legitimisano je 1246 lica, izvršena kontrola 272 putnička vozila, 67 ugostiteljskih objekata i izvršen pretres 15 lokacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track