UJAK BIO MANIJAK: Šurak mi je silovao ćerkicu, ubiću ga!
Foto: Draga

Užasno: Mesecima zlostavljao devojčicu (11)

UJAK BIO MANIJAK: Šurak mi je silovao ćerkicu, ubiću ga!

Crna Hronika -
Dušan K. (33) iz Žarkova iskoristio gostoprimljivost sestre i zeta i noću se iživljavao nad njihovom maloletnom ćerkom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a probao je i da ima seks sa njom

BEOGRAD - Dušan K. (33) iz Žarkova više puta je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju sestričinu. Sumnja se da se Dušan K. prethodna tri meseca iživljavao nad devojčicom u njenoj kući u Kotežu, a kad se ona u sredu požalila sestri, nestao je bez traga. Slučaj je prijavljen policiji.Safet P., devojčicin otac, tvrdi za Kurir da je Dušan silovao njegovu ćerku preteći joj smrću.- Dušan je brat moje žene Zlate. Pre nekoliko meseci izašao je iz zatvora, gde je bio šest godina zbog krađa i pokušaja ubistva. Primili smo ga u kuću želeći da mu pomognemo. Spavao je kod nas, hranili smo ga, čak sam mu našao i posao, a on mi je upropastio ćerku. Bolje što je pobegao, jer da je ostao, ubio bih ga - priča Safet.Pretio joj smrćuŽrtvina starija sestra Senija P. kaže da je bila zaprepašćena kad joj je sestra ispričala šta joj je ujak radio.- Dušan je spavao sa sestrom u sobi. Ujak joj je i nikome nije ni padalo na pamet da može tako nešto da uradi. Međutim, kad bismo svi zaspali, on je nasrtao na sestričinu. Skidao joj je odeću i slikao je nagu. Dodirivao ju je po telu i pipao se po polnom organu pred njom. Terao ju je da ga oralno zadovoljava, a najgore od svega je što ju je primorao na seks, ali nije išao do kraja jer ju je mnogo bolelo - priča uznemirena Senija.Ona kaže da je Dušan pretio devojčici da ne sme nikome da kaže šta se dešava.- Govorio joj je da on mora da joj bude prvi muškarac u životu i kako je to sasvim normalno. Čak joj je zapretio i da će je ubiti ako samo zucne nekome - kaže Senija.

Dolijao... Hapšenje Bajrama Jovanovića
Dolijao... Hapšenje Bajrama Jovanovića

Pio svaki danKad je Dušan K. shvatio da su njegovi rođaci saznali šta je radio, pobegao je bez traga.- Bio sam na poslu s Dušanom kad me je žena pozvala i rekla mi šta je radio. Nisam mogao da verujem šta čujem. Pozvao ga je i moj sin i rekao mu da će ga ubiti. On je brže-bolje otišao s posla, nisam ni primetio kad je nestao... Sve njegove stvari ostale su kod nas, a on kao da je u zemlju propao. Nadam se da će ga policija brzo uhapsiti - kaže Safet.On dodaje da je njegov šurak dosta pio.Svakog dana bi popio više od dva litra piva i nešto od žestokih pića, ali to ga ne opravdava. Mesto mu je u zatvoru - ističe otac zlostavljane devojčice.

Strašno manijaci dva puta napali porodicu, otac se pita da li su prokleti I MLAĐA ĆERKA ŽRTVA PEDOFILAOvo, nažalost, nije prvi put da je ova porodica doživela traumu. U martu 2013. godine Safetova mlađa ćerka takođe je bila žrtva seksualnog manijaka.- Komšija Bajram Jovanović lizalicama i žvakama namamio je našu ćerku, koja je tada imala četiri godine, i ljubio je u usta iza prodavnice u našem naselju. Sve su to zabeležile sigurnosne kamere iz prodavnice. Kad smo videli snimak, zgrozili smo se - priča Safet za Kurir.Nesrećni čovek ne prestaje da se pita kakvo se zlo nadvilo nad njegovom porodicom.- Ovo što sam doživeo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju. Kao da sam na boga kamenje bacao - očajan je Safet.Policija je 31. marta 2013. godine uhapsila Bajrama Jovanovića (56) i on je osuđen na dve godine zatvora zbog pokušaja dva silovanja. Kaznu služi u zatvorskoj bolnici.

Brat monstrumMAJKA U BOLNICISafet P. kaže da je njegovoj supruzi Zlati pozlilo kad je čula da joj je brat silovao ćerku.- Zlata je završila u bolnici, u lošem je psihičkom stanju. Ne možemo da shvatimo kakav je to čovek. Pružili smo mu ruku onda kad su mu svi drugi okrenuli leđa, a on nam je ovako vratio. On nije čovek, on je monstrum - ogorčen je Safet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track