U OBRUČU: Policija uhapsila saučesnika napadača, koji je pucao u klubu Plastik
Foto: Turcin Ranjen, Printskrin Rts

Istraga o pucnjavi

U OBRUČU: Policija uhapsila saučesnika napadača, koji je pucao u klubu Plastik

Crna Hronika -
Incident se dogodio kada su se trojica mladića posvađala sa obezbeđenjem "Plastika", nakon čega su izbačeni iz kluba. Revoltirani pucali su na obezbeđenje, ali je tom prilikom teško povređen turista iz Turske

BEOGRAD - Policija je uhapsila saučesnika mladića koji je u noći između petka i subote u klubu "Plastik" ranio Celena Batufana (26), državljanina Turske, saznaje Kurir. Za mladićem koji je ispalio hice i dalje se traga.

Incident se dogodio kada su se trojica mladića posvađala sa obezbeđenjem "Plastika", nakon čega su izbačeni iz kluba. Revoltirani, seli su u automobil i iz pokreta pucali na obezbeđenje, ali je metak prošao kroz vrata kluba i pogodio Turčina u grudi dok je s devojkom uzimao jaknu iz garderobe.

- Saslušani su radnici obezbeđenja, uzete su izjave svedoka. Sva trojica mladića su poznata policijii i očekuje se da napadač, kao i drugi pomagač, budu brzo uhapšeni - kaže izvor iz istrage.

Turski turista je pre dva dana operisan, a njegovo stanje je teško, ali stabilno.

- Juče nije ponovo operisan, a u zavisnosti od njegovog stanja lekari će odlučiti da li će danas biti podvrgnut intervenciji - rekli su iz Urgentnog centra. (M. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track