UTOPIO SE NEMAC: Ibar progutao srpskog zeta!
Foto: Zoran Saponjic

Tražila ga porodica

UTOPIO SE NEMAC: Ibar progutao srpskog zeta!

Crna Hronika -
Dve su vrzije kako je nemački državljanin Manfred Dautman nastradao. Prema jednoj verziji nesrećni čovek doživeo infarkt a zatim upao u reku, a prema drugoj da se okliznuo i završio u viru dubokom oko pet metara

RAŠKA – Raščanska policija je juče ujutru, u jednom od virova Ibra u selu Kaznovići kod Raške, našla beživotno telo nemačkog državljanina Manfreda Dautmana (67) koji je nestao dan ranije.

Na telu nisu nadjeni tragovi nasilja, pa se pretpostavlja da je nesrećni čovek doživeo infarkt a zatim upao u reku, ilise okliznuo i završio u viru dubokom oko pet metara.

Reka Ibar/ Foto Zoran Šaponjić
Reka Ibar/ Foto Zoran Šaponjić

Manfred je prekjuče ujutru, kaže njegova supruga Stanimirka, kao i obično otišao na pecanje, na Ibar, ali se do noći nije vratio.­

Krenuli smo da ga tražimo, ubrzo smo našli kola, zatim i štapove pored reke, ali njega nije bilo, alarmirali smo policiju koja je tragala celu noć i na kraju, njegovo telo našli su jutros, 200 metara nizvodno – kaže Stanimirka.

Manfred i Stanimirka poslednjih godina živeli su na relaciji Srbija – Namečka, a Manfred je, kaže njegova supruga, mnogo voleo i Srbiju i Rašku i reku na kojoj je izgubio život.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track