UŽASAN ZLOČIN: Ubio mi je brata zbog 500 evra!

Pripiti se posvađali

UŽASAN ZLOČIN: Ubio mi je brata zbog 500 evra!

Crna Hronika -
Marko M. uhapšen zbog sumnje da je nožem usmrtio Ivana Radovanovića (25)

BEOGRAD - Ivan Radovanović (25) sa Petlovog brda izdahnuo je od povreda koje mu je, kako se sumnja, dalji rođak Marko M. (25) zadao nožem juče oko četiri sata ujutru!Kako nezvanično saznajemo, Ivan i Marko su pre tragedije bili u nekoliko lokala, a onda su se, onako pripiti, oko 3.30 posvađali. Marko je posle te svađe otišao do kuće, uzeo nož, vratio se do Ivana i zabio mu sečivo u grudi.Družili se odmalenaU domu ubijenog Radovanovića na Petlovom brdu juče su se okupili rođaci i prijatelji pokušavajući da uteše Ivanovu sestru Sanju i baku Slavu, čiji su jecaji odjekivali celom ulicom.- Ne znam šta se desilo. Ivan i Marko su se družili odmalena jer smo dalji rođaci. Jedino što mi pada na pamet je alkohol i novac koji je Marko pozajmio od druga mog brata. Novac je uzet na kamatu, ali suma nije bila veća od 500 evra! Drug mog brata tražio je da mu Marko vrati novac, ali on to nije uradio. Potom je novac tražio od mog brata jer je bio posrednik pozajmice. Moj brat je te pare vratio pre nekoliko dana - priča uplakana sestra Sanja.

Žrtva... Ivan Radovanović
Žrtva... Ivan Radovanović

Voleo sport i muzikuStric pokojnog mladića Tomislav ističe da je Ivan bio muzičar i da je trenirao fudbal i košarku.- Bio je duša od čoveka. Obožavao je muziku i u svom poslu zajedno sa svojim bendom uveseljavao mase na svadbenim venčanjima -ističe stric.

Sestra tvrdiIVAN NIJE BIO PROBLEMATIČANIvanova sestra Sanja kaže da njen brat nije bio u sukobu sa zakonom.- Jedino nepravilno što je uradio je nekoliko saobraćajnih prekršaja koje je napravio - rekla je Sanja.Naša ekipa pokušala je da stupi u kontakt i sa osumnjičenim za ubistvo Markom M., ali ga nismo zatekli na adresi poznatoj listu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track