(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SMRT TAKSISTE U KRAGUJEVCU: Pogledajte kako se sve dogodilo
Foto: Printscreen

Evo šta su kamere snimile

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SMRT TAKSISTE U KRAGUJEVCU: Pogledajte kako se sve dogodilo

Crna Hronika -

Snimak sa sigurnosnih kamera iz menjačnice u Kragujevcu zabeležio je sukob koji se u sredu uveče dogodio između taksiste Branislava Đukića (66) i mušterije Nikole D. (34).

Nikola D. (34) poricao je pred policijom da je pesnicama usmrtio Branislava Đukića (66) i tvrdio da ga je taksista prvi napao.

Kako je Kurir već objavio, on je rekao sledeće: "Tražio sam od taksiste da stane jer sam želeo samo da odem do kioska i kupim sok, a onda da me odveze do kuće. Nije mi bila namera da pobegnem i da ne platim račun. Međutim, taksista me je napao, počeo da me vuče za jaknu i uvlači u vozilo."

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TAKSISTE: Nisam hteo da bežim, već da kupim sok

Podsećamo Nikola D. (34), je osumnjičen da je u sredu uveče u kragujevačkom naselju Bresnica pretukao taksistu Branislava Đukića Đuku (66), koji je potom preminuo za volanom „fijat punta“!

- Osumnjičeni za ubistvo taksiste ne poriče da je bio na mestu zločina, ali osporava da je on doprineo smrti nesrećnog čoveka. Više tužilaštvo je zatražilo da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana, koje mu je sinoć i odredio sudija za prethodni postupak - rečeno je Kuriru u Višem tužilaštvu u Kragujevcu.

Pogledajte kako je izgledao sukob u Bresnici:

(Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja