VATRA NIOTKUD: Zapaljen džip predsednika OO SNS Sremski Karlovci

Incident

VATRA NIOTKUD: Zapaljen džip predsednika OO SNS Sremski Karlovci

Crna Hronika -
Odjednom sam čuo neki jak udarac i sirene na autu su se upalile. Pomislio sam da nekome možda smeta parkiran auto, pa sam izašao. Međutim, kada sam izašao imao sam šta da vidim. Auto mi je goreo, ispričao je Ćirković
1 / 5

SREMSKI KARLOVCI - Mijodragu Ćirkoviću, predsedniku Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Sremskim Karlovicma, večeras je izgoreo upotpunosti automobil džip „land rover“!.

Automobil je bio parkiran u ulici Braće Anđelića ispred broja 36,u Sremskim Karlovcima, dok se u njemu nije nalazio niko.

- Odjednom sam čuo neki jak udarac i sirene na autu su se upalile. Pomislio sam da nekome možda smeta parkiran auto, pa sam izašao. Međutim, kada sam izašao imao sam šta da vidim. Auto mi je goreo. Vatrogasac je uspeo da ga ugasi, ali on je upotpunosti izgoreo.

Ne znam šta bih u ovom trenutku rekao, ni na koga da sumnjam. Da li je upitanju politika ili šta već, ali sam jako razočaran - kaže za Kurir, Ćirković, koji kaže da ovaj auto ima nepunih mesec dana i da ga je platio oko 7.000 evra.

Policijski uviđaj je u toku, nakon čega će se znati više detalja. S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track