VIDEO DRAGOSLAV PRIZNAO ZLOČIN U TRSTU: Slavicu sam izbo u krevetu, mislio sam da je sa drugim
Foto: Piccolo Printscreen, Facebook Printscreen

Ubio je na spavanju pa telo bacio u kamenolom

VIDEO DRAGOSLAV PRIZNAO ZLOČIN U TRSTU: Slavicu sam izbo u krevetu, mislio sam da je sa drugim

Crna Hronika -

BEOGRAD - Dragoslav Kostić (61) ubio je bivšu suprugu Slavicu (37), misleći da je pored nje u krevetu drugi muškarac.

Kostić je posle hapšenja u Italiji tamošnjim policajcima priznao da je Slavicu ubio u spavaćoj sobi zajedničke kuće u Trstu.

PRONAĐENO TELO SLAVICE KOSTIĆ NESTALE U TRSTU: Bivši muž uhapšen zbog ubistva

- Ubo sam je nožem četiri-pet puta - rekao je Kostić policajcima, a kao opravdanje za zločin naveo je da je mislio da je Slavica bila u krevetu sa drugim muškarcem i da to nije mogao da podnese.

VIDEO I VIŠE FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI OVDE

Slavica je, međutim, bila sama, a ujutru je trebalo da ode kod starijeg bračnog para, koji je negovala. Umesto toga, Dragoslav je Slavičino telo stavio u gepek svog "mondea" i bacio na deponiji kamenoloma u Kreplju, u Sloveniji.

OVO JE STAN STRAVE U KOM JE UBIJENA SLAVICA KOSTIĆ: Evo kako je lociran ubica supruge iz Trsta!

Telo je nakon njegovog priznanja nađeno i prebačeno na obdukciju, a Slavičina porodica se nada da će sledeće nedelje biti prebačeno u Srbiju kako bi organizovali sahranu.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

- Očekujemo da telo bude u Kučevu za pet-šest dana, kada ćemo i organizovati sahranu - kaže Milada Trujić, Slavičina majka. Ona kaže i da se u petak nakon saznanja da joj je ćerka mrtva, videla sa unukom, Slavičinom ćerkom, Nevenom.

- Nevena je juče došla kod mene. Malo smo popričale, plakale. Ovo je teško da se preboli - kaže Milada, koja je od ćerkinog nestanka 24. aprila sumnjala da je ubijena i da je za to kriv Dragoslav.

- Dragoslav me je zvao dan nakon što je Slavica nestala. Nisam mu se javila. Tada nisam ni znala da je Slavica nestala. Sutradan, kada je unuka već prijavila Slavičin nestanak, ja sam zvala Dragoslava. Rekao mi je da ne zna gde je niti ga ona zanima. Tada je već počinio zločin, bacio njeno telo, pobegao iz Italije u Srbiju. Uveče sam čula da je zapalio svoj automobil u Češljevoj bari. Znala sam da to ima veze sa Slavicom. Tad je, kako sada kažu policajci iz Italije, zapalio i svoj pasoš da se ne bi znalo da je bio u Italiji te kobne noći. Lagao je da je tada bio u Srbiji, ali eto, sad je opet otišao tamo i uhapšen je. Nešto ga je vuklo da opet ode tamo - kaže Milada.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track